Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed s Hertogenbosch

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in s Hertogenbosch of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed s Hertogenbosch

Bent u op zoek naar een vlotte manier om uw bedrijfs onroerend goed in ‘s-Hertogenbosch te verkopen? Sons Real Estate is hier om u te helpen. Als een nationaal opererende investeringsmaatschappij, kopen wij elk soort onroerend goed, inclusief bedrijfs onroerend goed, niet alleen in ‘s-Hertogenbosch, maar ook in omliggende steden zoals Vught, Rosmalen en Hedel. We bieden u direct zekerheid en een flexibel verkooptraject. Neem contact op, en onze taxateurs van Sons Real Estate staan klaar om u te ontmoeten.

Verkoop elk soort bedrijfsvastgoed direct aan Sons Real Estate

Wilt u uw bedrijfs onroerend goed in ‘s-Hertogenbosch, ongeacht de staat of locatie, snel van de hand doen? Sons Real Estate maakt dit mogelijk. Wij hebben een brede interesse in allerlei soorten bedrijfsvastgoed en beschikken over eigen financiële middelen om direct te kopen. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over financieringsvoorbehoud, en onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel. Of uw bedrijfs onroerend goed nu verouderd of in nieuwstaat verkeert, wij garanderen een eerlijk en marktconform bod. Wij kopen kantoorruimtes, horecapanden, winkelruimtes, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en nog veel meer. Twijfel niet en neem contact op voor meer informatie. Wij zijn geïnteresseerd in elk soort bedrijfsvastgoed.

Wij kopen uw bedrijfs onroerend goed in ‘s-Hertogenbosch direct voor eigen rekening 

Sons Real Estate fungeert als een vastgoedmakelaar die tevens diverse soorten bedrijfs onroerend goed koopt voor ons eigen aanbod. Dit betekent dat we razendsnel kunnen schakelen en het volledige verkooptraject, van aanvraag tot overdracht bij de notaris, voor u regelen. Direct verkopen aan Sons Real Estate heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van een reguliere verkoop. U kunt rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden, en u bespaart flink op makelaars- en notariskosten. Sons Real Estate koopt uw bedrijfs onroerend goed in ‘s-Hertogenbosch direct, en de overdrachtskosten nemen wij voor onze rekening. De overdracht kan naar wens binnen één week plaatsvinden. Benieuwd naar ons bod voor uw bedrijfs onroerend goed in ‘s-Hertogenbosch of de nabijgelegen steden? Aarzel niet om uw gegevens achter te laten via ons contactformulier of bel ons tijdens kantooruren. 

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!