Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Dordrecht

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Dordrecht of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Dordrecht

Bent u eigenaar van bedrijfs onroerend goed in Dordrecht en overweegt u te verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedmaatschappij en staat klaar om uw onroerend goed over te nemen. Wij hebben interesse in diverse soorten bedrijfs onroerend goed, variërend van kantoren, bedrijfshallen tot winkelpanden en logistiek vastgoed. Onze aanpak begint met een vrijblijvende waardebepaling ter plaatse, gevolgd door een direct vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Sons Real Estate garandeert een zorgeloze verkoop, vanaf uw aanvraag tot de definitieve overdracht. Bovendien kopen we bedrijfs onroerend goed in omliggende steden. Heeft u vastgoed in Papendrecht, Zwijndrecht of Sliedrecht? Neem contact met ons op.

Uw partner in Dordrecht

Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf met activiteiten op diverse bedrijventerreinen in Dordrecht. Wij verwelkomen en waarderen alle soorten bedrijfs onroerend goed voor onze eigen portefeuille en bieden een naadloze begeleiding gedurende het hele verkoopproces. Of uw pand nu gebruikt wordt voor commerciële doeleinden, zoals winkels, kantoren, opslagruimtes, of andere zakelijke doeleinden, wij doen graag een bod en de conditie van het pand is van geen belang. Sons Real Estate staat garant voor een passend aanbod en flexibele verkoopvoorwaarden. U kunt gerust uw oude inboedel achterlaten, en de overdrachtsdatum wordt in onderling overleg bepaald. Wat voor bedrijfs onroerend goed u ook bezit in Dordrecht, Sons Real Estate biedt een soepele verkoop zonder de gebruikelijke onzekerheden.

Verkoop uw bedrijfs onroerend goed in Dordrecht

Sons Real Estate maakt het mogelijk om snel en zonder stress uw bedrijfs onroerend goed in Dordrecht te verkopen. Onze professionele taxateurs komen kosteloos en geheel vrijblijvend langs voor een taxatie op locatie. Na de korte opname op locatie ontvangt u een definitief voorstel, zonder voorwaarden zoals financieringsclausules of bouwinspecties. Zelfs als uw bedrijfs onroerend goed leeg staat of momenteel verhuurd is, bent u bij ons aan het juiste adres. Zodra u ons bod accepteert, nemen wij de volledige verkoopprocedure voor onze rekening, zodat u kunt rekenen op een moeiteloze verkoop. Neem direct telefonisch contact op of vul de gegevens in van het online contactformulier. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijfs onroerend goed in Dordrecht snel is verkocht.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!