Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Hilversum

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Hilversum of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Hilversum

Bent u eigenaar van bedrijfs onroerend goed in Hilversum en wilt u dit snel en zorgeloos verkopen? Sons Real Estate is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en staat voor u klaar. Wij kopen elk type bedrijfsvastgoed, van kantoren en bedrijfshallen tot winkelpanden en logistiek vastgoed. Bij Sons Real Estate is het proces duidelijk en moeiteloos. Meld uw pand vrijblijvend aan voor een locatie waardebeoordeling, en wij doen direct een goed bod. Van aanvraag tot overdracht, wij garanderen een zorgeloze verkoop. Ook in omliggende plaatsen, zoals Maartensdijk, Laren en Bussum, staan wij voor u klaar.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf dat opereert op de diverse bedrijventerreinen in Hilversum. Ongeacht het type bedrijfs onroerend goed, wij kopen het direct voor onze eigen portefeuille en beheren het complete verkoopproces, zodat u een naadloze vastgoedtransactie ervaart. Of het nu gaat om commercieel vastgoed, zoals winkels, kantoren, of opslagruimtes, de staat van het pand is voor ons niet van belang. Wij garanderen altijd een passend aanbod en hanteren flexibele verkoopvoorwaarden. Uw oude inventaris kan gewoon achterblijven, en de overdrachtsdatum stemmen we met u af. Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop, zonder onnodige onzekerheden.

Zorgeloos verkooptraject

Een directe verkoop aan Sons Real Estate is de oplossing als u uw bedrijfs onroerend goed snel en moeiteloos wilt verkopen. Onze taxateurs komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een locatie waardebeoordeling. Op korte termijn ontvangt u een vrijblijvend bod, zonder financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring. Zelfs als uw pand leegstaat of verhuurd is, staan wij tot uw dienst. Na uw akkoord verzorgen wij het gehele verkooptraject voor een soepele overdracht. Wilt u meer weten over onze werkwijze of direct een waardebepaling aanvragen? Vul het online contactformulier in of bel ons direct. Wij zijn er om u te helpen met een vlotte en zorgeloze verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Hilversum.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!