Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Almere

Bedrijfs onroerend goed in Almere verkopen? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Almere

Heeft u bedrijfs onroerend goed in Almere en wilt u het graag verkopen? Sons Real Estate is een landelijk actieve investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw onroerend goed. Van kantoren, bedrijfshallen en winkelpanden, tot aan horecavastgoed en magazijnen. U kunt uw pand vrijblijvend aanmelden voor een waardebepaling op locatie. Vervolgens ontvangt u op korte termijn een bod zonder enig voorbehoud en bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop van aanvraag tot overdracht. Ook als u bedrijfs onroerend goed wilt verkopen in Huizen, Naarden, Bussum of elders in de omgeving, komen onze taxateurs graag bij u langs.

Verkoop uw bedrijfs onroerend goed in Almere

Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf en is actief op de verscheidene bedrijventerreinen van Almere en omgeving. Wij kopen alle type bedrijfs onroerend goed direct voor de eigen portefeuille en verzorgen het gehele verkoopproces voor een soepele vastgoedtransactie. Wij zijn geïnteresseerd in elk soort bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed zoals winkels, kantoren en opslagruimtes, waarbij de staat minder van belang is. U ontvangt in alle gevallen een passend aanbod en we hanteren een flexibel verkoopproces, waarbij er ruimte is voor overleg wat betreft de verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om oude inboedel te laten staan en is de overdrachtsdatum in overleg. Wat voor bedrijfs onroerend goed u ook heeft in Almere, bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een soepele verkoop zonder onzekerheden.

Werkwijze van Sons Real Estate

Als u uw bedrijfs onroerend goed op de bedrijventerreinen van Almere of elders wenst te verkopen, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Onze taxateurs komen namelijk vrijblijvend en geheel kosteloos langs voor een waardebepaling op locatie. Vervolgens ontvangt u in de meeste gevallen al binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder financieringsvoorbehoud of behoud van een bouwkundige keuring. Het is mogelijk om uw bedrijfs onroerend goed in leegstand aan te bieden, maar ook als uw pand in een verhuurde staat verkeert, kunt u bij ons terecht. Nadat u akkoord gaat met ons voorstel, verzorgen we het gehele verkooptraject en bent u verzekerd van een soepele overdracht. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze of direct een aanvraag indienen? Vul de gegevens in van het online contactformulier of bel voor een afspraak.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!