Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Arnhem

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Arnhem of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Arnhem

Heeft u bedrijfs onroerend goed in Arnhem, of omliggende steden zoals Velp, Oosterbeek, Duiven, of Elst, dat u snel wilt verkopen? Sons Real Estate biedt een directe oplossing voor de verkoop van diverse soorten bedrijfsvastgoed. Wij zijn geïnteresseerd in kantoren, winkelpanden, logistiek vastgoed, en nog veel meer. Ongeacht de staat of locatie van uw pand, garanderen wij u een vrijblijvend bod. Ontdek hoeveel uw bedrijfs onroerend goed in Arnhem kan opleveren door contact met ons op te nemen. Onze taxateurs komen graag op locatie.

Snelle verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Arnhem

Bent u gedwongen om uw bedrijfs onroerend goed in Arnhem of de omliggende steden te verkopen? Sons Real Estate maakt dit proces snel en eenvoudig. Wij hebben de financiële middelen om direct tot aankoop over te gaan, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over financieringsvoorbehoud. Wij bieden een flexibel verkooptraject, ongeacht de staat van uw pand. Of het nu oud of nieuw is, wij garanderen een eerlijk marktconform bod. Onze interesse omvat kantoren, horecagelegenheden, winkelruimtes, bedrijfshallen, logistiek vastgoed, en meer. Wilt u een ander soort onroerend goed verkopen? Dien een vrijblijvende aanvraag in en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom direct verkopen aan Sons Real Estate voordelig is

Sons Real Estate is niet alleen een vastgoedmakelaar, maar koopt ook zelf diverse soorten bedrijf onroerend goed. Dit stelt ons in staat om snel te handelen en het volledige verkooptraject van aanvraag tot notariële overdracht te beheren. Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele verkoop. U profiteert allereerst van flexibele verkoopvoorwaarden en aanzienlijke besparingen op makelaars- en notariskosten. Wij kopen uw bedrijfs onroerend goed in Arnhem namelijk rechtstreeks voor eigen rekening en dragen de overdrachtskosten. Het is zelfs mogelijk dat de overdracht binnen een week kan plaatsvinden. Benieuwd naar het bod dat wij op uw bedrijfs onroerend goed in Arnhem of de omliggende steden kunnen uitbrengen? Laat uw gegevens achter of bel ons tijdens kantooruren. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze in een persoonlijk gesprek.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!