Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Venlo

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Venlo of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Venlo

Bent u in het bezit van bedrijfs onroerend goed in Venlo en overweegt u de verkoop? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij, opereert landelijk en is gespecialiseerd in de aankoop van diverse vastgoedcategorieën. Van kantoren tot bedrijfshallen, van winkelpanden tot logistiek vastgoed, wij zijn geïnteresseerd in elk type onroerend goed. Eigenaren kunnen hun pand kosteloos en vrijblijvend aanmelden voor een waardebepaling op locatie. Sons Real Estate doet direct een bod, en we garanderen een zorgeloze verkoop van begin tot eind. Wij kopen ook bedrijfs onroerend goed in omliggende steden, waaronder Tegelen, Maasbree, en Grubbenvorst.

Verkoop uw bedrijfsvastgoed in Venlo

Of het nu gaat om commerciële ruimtes, kantoren, opslagfaciliteiten of andere vastgoedtypen, de conditie van het pand is voor ons niet van belang. Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf dat opereert op diverse bedrijventerreinen in Venlo en we zijn gespecialiseerd in de aankoop van allerlei soorten bedrijfs onroerend goed voor onze eigen portefeuille en nemen het complete verkoopproces uit handen. Zo garanderen we een vlotte vastgoedtransactie. Sons Real Estate biedt altijd een passend aanbod en wij hanteren flexibele verkoopvoorwaarden. U kunt gerust oude inboedel achterlaten, en de overdrachtsdatum wordt in goed overleg vastgesteld.

Zorgeloze verkoop van bedrijfs onroerend goed in Venlo

Wanneer u bedrijfs onroerend snel en zonder verkoopstress wilt verkopen, biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Onze taxateurs komen vrijblijvend en kosteloos langs voor een waardebepaling op locatie. Binnen een kort tijdsbestek ontvangt u een vrijblijvend bod, zonder enige voorwaarden, financieringsclausules of bouwkundige keuringen. Zelfs als uw bedrijfs onroerend goed momenteel leeg staat of verhuurd is, bent u bij ons aan het juiste adres. Zodra u akkoord gaat, nemen wij het volledige verkoopproces voor onze rekening, met een soepele overdracht als resultaat. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende waardebepaling aanvragen? Vul het contactformulier in of bel ons vandaag nog. Sons Real Estate staat klaar om u te helpen bij de verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Venlo.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!