Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Amsterdam

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Amsterdam of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Amsterdam

Uw bedrijfs onroerend goed in Amsterdam snel en zorgeloos verkopen? Sons Real Estate is een nationaal opererende vastgoedmakelaar en doet graag een bod. U kunt rekenen op aantrekkelijk bod zonder enig voorbehoud. Of uw onroerend goed in een nieuwstaat of juist een verouderde staat verkeert, is minder van belang. Wij kopen alle soorten bedrijfsvastgoed, zowel leegstand als verhuurd, en renoveren en transformeren deze panden voor een terugkeer naar de vastgoedmarkt. Wilt u uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp of elders in de regio? Dien vandaag nog een aanvraag in en ontvang snel een vrijblijvend aanbod.

Waarom uw bedrijfs onroerend goed verkopen?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw bedrijfs onroerend goed in Amsterdam of elders wenst te verkopen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u gedwongen wordt tot verkoop, maar ook als u simpelweg een vlotte vastgoedtransactie wenst, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Heeft u te maken met een executieverkoop of wilt u snel beschikken over vrijgekomen kapitaal? Ongeacht de reden kunt u vrijblijvend bij ons terecht voor een flexibele verkoop zonder administratieve rompslomp en onzekerheden.

Uw bedrijfs onroerend goed in Amsterdam direct verkopen aan Sons Real Estate

Ongeacht de reden voor de verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Amsterdam, begrijpen we dat u als eigenaar een onzekere periode tegemoet gaat. Zeker als er haast bij is, is een flexibele verkoop met directe zekerheid gewenst. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die diverse soorten bedrijfsmatig vastgoed direct opkoopt. Of het nu gaat om commercieel onroerend goed zoals winkel- en horecapanden of dat het gaat om kantoren, bedrijfshallen of logistiek vastgoed. Wij zijn geïnteresseerd in uw vastgoed ongeacht de staat waarin het verkeert. Zo kunt u het betreffende pand in een verouderde staat aanmelden, maar ook in een verhuurde staat of nieuwstaat is uiteraard mogelijk. Na aanmelding gaan onze taxateurs direct aan de slag met de waardebepaling en maken we graag een afspraak voor een opname op locatie. Bel direct voor een afspraak of laat uw gegevens achter via het contactformulier op de website.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!