Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Den Haag

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Den Haag of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Den Haag

Wilt u uw bedrijfs onroerend goed in Den Haag of in Rijswijk, Poeldijk, Leidschendam of elders in de regio verkopen? Sons Real Estate is dé vastgoedspecialist waar u elk soort onroerend goed direct aan kunt verkopen. Wij zijn geïnteresseerd in alle typen bedrijfsruimtes, van logistiek vastgoed tot kantoren en winkelpanden. Ongeacht de staat of locatie van uw pand, bieden wij direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en profiteert u van een flexibel verkooptraject, als u akkoord gaat met ons voorstel. Wilt u uw bedrijfs onroerend goed verkopen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Onze deskundige taxateurs komen graag bij u langs.

Sons Real Estate koopt graag uw bedrijfs onroerend goed

Sons Real Estate maakt het mogelijk om uw onroerend goed op een snelle manier te verkopen. Wij zijn namelijk geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed en beschikken over eigen financiële middelen, waardoor u altijd verzekerd bent van een vlot verkooptraject. Wij kopen kantoor- en horecapanden, winkelruimtes, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en nog veel meer. U hoeft zich geen zorgen te maken over financieringsvoorbehoud, en wij kunnen flexibel zijn in de verkoopvoorwaarden. Zo denken we graag met u mee, zodat u verzekerd bent van een soepele transitie. Of uw bedrijfs onroerend goed in Den Haag nu in verouderde of nieuwe staat verkeert, u bent verzekerd van een eerlijk, marktconform bod.

Verzorgd verkooptraject van aanvraag tot overdracht

Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar die tevens diverse soorten bedrijf onroerend goed koopt voor eigen aanbod. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen en het complete verkooptraject regelen, van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt tal van voordelen ten opzichte van een reguliere verkoop. Allereerst bent u verzekerd van flexibele verkoopvoorwaarden en bespaart u aanzienlijk op makelaars- en notariskosten. Sons Real Estate koopt uw bedrijfs onroerend goed in Den Haag namelijk direct voor eigen rekening en neemt de overdrachtskosten voor zijn rekening. Het is zelfs mogelijk dat de overdracht al binnen één week kan plaatsvinden. Benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfs onroerend goed in of nabij Den Haag? Laat uw gegevens achter of bel ons tijdens kantooruren. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze en beantwoorden we al uw vragen. Sons Real Estate staat klaar voor een vlotte vastgoedtransactie.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!