Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Hengelo

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Hengelo of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Hengelo

Op zoek naar een snelle en betrouwbare manier om uw bedrijfs onroerend goed in Hengelo te verkopen? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij die op nationaal niveau opereert en doet graag een bod. Wij kopen allerlei soorten onroerend goed, inclusief bedrijfspanden, en bieden onze diensten ook aan in omliggende plaatsen zoals Enschede, Borne en Oldenzaal. U kunt met ons in contact komen en uw eigendom verkopen, ongeacht de staat of locatie. Wij garanderen directe zekerheid en een flexibel verkooptraject. Neem contact met ons op en onze deskundige taxateurs komen graag bij u langs.

Snel en betrouwbaar verkooptraject

Wilt u snel uw bedrijfs onroerend goed in Hengelo verkopen? Sons Real Estate maakt het mogelijk. Wij hebben interesse in elk type bedrijfsvastgoed en beschikken over eigen financiële middelen om direct te kopen. Ons verkooptraject is vlot en vrij van zorgen over financieringsvoorbehoud. Bovendien hanteren wij flexibele verkoopvoorwaarden, of uw bedrijfspand nu oud of nieuw is. Sons Real Estate biedt altijd een eerlijk marktconform bod. Wij kopen kantoorruimtes, horecapanden, winkelruimtes, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en meer.

De voordelen van Sons Real Estate

Een directe verkoop aan Sons Real Estate brengt tal van voordelen met zich mee ten opzichte van een reguliere verkoop. Wij zijn in staat om snel te schakelen en beheren het volledige verkooptraject, van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Dit betekent dat u kunt profiteren van flexibele verkoopvoorwaarden en bespaart op makelaars- en notariskosten. Sons Real Estate neemt de overdrachtskosten voor eigen rekening, wat resulteert in een snelle overdracht die binnen één week kan worden gerealiseerd. Benieuwd naar het bod dat wij kunnen uitbrengen voor uw bedrijfs onroerend goed in Hengelo? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel ons tijdens kantooruren. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze. Wilt u snel uw bedrijfspand in Hengelo verkopen? Sons Real Estate staat voor u klaar. Neem contact op voor een vrijblijvend bod en ontdek de voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!