Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Tilburg

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Tilburg of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Tilburg

Overweegt u uw bedrijfs onroerend goed in Tilburg of omstreken te verkopen? Sons Real Estate is een landelijk actieve investeringsmaatschappij en staat tot uw dienst. We zijn niet alleen geïnteresseerd in panden in Tilburg, maar ook in omliggende plaatsen zoals Goirle, Oisterwijk en Rijen. Sons Real Estate is dé vastgoedorganisatie waarbij u elk soort onroerend goed kunt aanbieden, of het nu gaat om kantoren, winkelpanden, industriële hallen, logistiek vastgoed, of andere bedrijfsruimtes. U ontvangt direct een vrijblijvend bod, ongeacht de staat of locatie van uw pand. Bij ons vindt u directe zekerheid en kunt u rekenen op een flexibel verkooptraject. Neem contact met ons op, en onze ervaren taxateurs komen graag bij u langs.

Zonder verkoopstress en onzekerheden uw bedrijfs onroerend goed in Tilburg verkopen

Wilt u zonder gedoe uw bedrijfs onroerend goed in Tilburg van de hand doen? Sons Real Estate maakt dit mogelijk, en wel op een buitengewoon vlotte wijze. We hebben een brede interesse in elk type bedrijfsvastgoed en beschikken over eigen financiële middelen, waardoor we direct kunnen aankopen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over financieringsvoorbehoud. Bovendien bieden we u uitermate flexibele verkoopvoorwaarden. Of uw bedrijfs onroerend goed nu in een verouderde of gloednieuwe staat verkeert, wij garanderen u een eerlijk marktconform bod. Denk aan kantoorpanden, horecagelegenheden, winkelruimtes, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en nog veel meer.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Sons Real Estate staat voor transparantie, snelheid, en gemak. Wij kopen rechtstreeks, zonder tussenkomst van makelaars of notariskosten. De overdrachtskosten nemen wij volledig voor onze rekening. Sterker nog, wij kunnen de overdracht al binnen één week realiseren. Sons Real Estate is de partner die u zoekt voor een snelle, zorgeloze verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Tilburg en omstreken. Wij bieden flexibele verkoopvoorwaarden, nemen alle kosten voor onze rekening en zorgen voor een vlotte overdracht. Vul ons contactformulier in of bel ons. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw pand snel en professioneel aan te kopen.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!