Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Enschede

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Enschede of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Enschede

Uw bedrijfs onroerend goed in Enschede zorgeloos verkopen aan een vastgoedbedrijf? Sons Real Estate is landelijk actief en staat klaar om u een aantrekkelijk bod te doen. Ongeacht de huidige staat van uw pand, wij kopen elk type bedrijfsvastgoed, zowel in verhuurde staat als leegstand. Bovendien renoveren wij panden om ze weer op de vastgoedmarkt te brengen. Ook in omliggende plaatsen zoals Hengelo, Almelo, en Oldenzaal kopen wij bedrijfs onroerend goed aan.

Redenen om uw bedrijfs onroerend goed in Enschede te verkopen

Sons Real Estate begrijpt dat er diverse redenen kunnen zijn om uw bedrijfs onroerend goed in Enschede van de hand te doen. Of u nu gedwongen wordt tot verkoop, snel kapitaal nodig heeft, of gewoon een vlotte vastgoedtransactie wilt, een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt de perfecte oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over administratieve rompslomp of onzekerheden, want wij verzorgen het gehele verkooptraject, van aanvraag tot overdracht. Daarnaast kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden, zodat u altijd verzekerd bent van een soepele transitie. Wij zijn geïnteresseerd in elk soort bedrijfs onroerend goed in Enschede en omgeving.

Verkoop elk soort bedrijfs onroerend goed

Welke reden u ook heeft om uw bedrijfs onroerend goed in Enschede te verkopen, Sons Real Estate begrijpt dat u in een onzekere periode verkeert. Wij garanderen een flexibele verkoop met directe zekerheid. Ons interessegebied omvat diverse soorten bedrijfsmatig vastgoed, van commerciële panden zoals winkels en horecagelegenheden tot kantoren, bedrijfshallen en logistiek vastgoed. De huidige staat van het pand is voor ons van minder belang, of het nu verouderd is, verhuurd wordt of in nieuwstaat verkeert. Zodra u uw pand aanmeldt, gaan onze taxateurs direct aan de slag met de waardebepaling. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of laat uw gegevens achter via het contactformulier op onze website.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!