Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Limburg

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Limburg of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Limburg

Wilt u snel uw bedrijfs onroerend goed in Limburg verkopen? Sons Real Estate is een landelijk opererend vastgoedbedrijf en doet graag een aanbod. Van kantoren, bedrijfshallen en winkelpanden tot aan logistiek vastgoed, wij zijn geïnteresseerd in allerlei soorten vastgoed. Bij Sons Real Estate heeft u de mogelijkheid om uw vastgoed geheel vrijblijvend aan te melden voor een waardebepaling ter plaatse. Binnen een kort tijdsbestek ontvangt u van ons een onvoorwaardelijk bod, waarmee wij direct zekerheid bieden. We zorgen voor een soepel verkooptraject vanaf het allereerste contact tot aan de overdracht.

Wij kopen uw bedrijfs onroerend goed in Limburg direct voor eigen aanbod

Sons Real Estate is een toonaangevend vastgoedbedrijf met activiteiten op diverse bedrijventerreinen in Limburg. Wij verwerven elk type bedrijfs onroerend goed rechtstreeks voor onze eigen portefeuille en bieden een volledig dienstenaanbod om uw vastgoedtransactie soepel te laten verlopen. Of het nu gaat om bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, zoals winkels, kantoren, opslagruimtes, of andere vastgoedcategorieën, Sons Real Estate staat voor u klaar, ongeacht de huidige staat van het pand. Wij garanderen altijd een passend aanbod en hanteren flexibele verkoopvoorwaarden. Zo kunt u met een gerust hart oude inventaris achterlaten, en de overdrachtsdatum wordt in overleg bepaald. U bent op die manier verzekerd van een zorgeloze transitie.

Vrijblijvende waardebepaling op locatie

Wilt u snel en zorgeloos uw bedrijfs onroerend goed verkopen? De taxateurs van Sons Real Estate komen geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een waardebepaling ter plaatse. Vervolgens ontvangt u direct een vrijblijvend bod, zonder enige financieringsvoorbehoud of de noodzaak van een bouwkundige keuring. Ook indien uw bedrijfs onroerend goed leeg staat of verhuurd is, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij acceptatie van ons voorstel, nemen wij de gehele verkoopprocedure op ons om een vlotte overdracht te garanderen. Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate voor een vrijblijvende waardebepaling. Vul het online contactformulier in of bel ons direct voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!