Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Gelderland

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Gelderland of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Gelderland

Op zoek naar een vlotte en zorgeloze verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Gelderland? Sons Real Estate, een landelijk actieve investeringsmaatschappij, is op diverse bedrijventerreinen actief en heeft interesse in alle soorten onroerend goed. Van kantoren tot bedrijfshallen, van winkelpanden tot logistiek vastgoed, wij kopen het allemaal. Wilt u weten wat uw pand waard is? U kunt uw eigendom kosteloos aanmelden voor een waardebepaling op locatie. Ons proces is recht door zee, zonder voorbehoud, en we garanderen een vlekkeloze verkoop van begin tot eind.

Verkoop uw bedrijfs onroerend goed in Gelderland

Sons Real Estate is uw betrouwbare partner in Gelderland voor het verkopen van bedrijfs onroerend goed. We zijn actief op diverse bedrijventerreinen in de regio en staan klaar om verschillende soorten vastgoed aan te kopen. Winkels, kantoren, opslagruimtes, of welk type onroerend goed u ook bezit, de staat ervan doet er niet toe. Sons Real Estate biedt altijd een passend aanbod en flexibele verkoopvoorwaarden. Laat oude inboedel rustig achter, en de overdrachtsdatum? Die bepalen we in samenspraak met u. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop, ongeacht het type bedrijfs onroerend goed dat u wilt verkopen in Gelderland.

Zorgeloos uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Gelderland

Een verkoop aan Sons Real Estate is de snelste weg naar een zorgeloze transactie. Onze taxateurs bezoeken uw locatie kosteloos voor een waardebepaling, en binnen de kortste keren ontvangt u een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Of uw pand nu leegstaat of verhuurd is, wij zorgen voor een soepele overdracht. Onze werkwijze is transparant en efficiënt, zonder onnodige rompslomp. Wilt u meer weten over wat uw bedrijfs onroerend goed in Gelderland waard is en hoe Sons Real Estate u kan helpen? Vul het contactformulier in of bel ons direct voor een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!