Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Leeuwarden

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Leeuwarden of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Leeuwarden

Uw bedrijfs onroerend goed in Leeuwarden op een vlotte manier verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse soorten bedrijfsmatig vastgoed direct voor eigen rekening. De staat van uw bedrijfsvastgoed is minder van belang. Sons Real Estate koopt alle soorten bedrijfsvastgoed, zowel in verhuurde staat als leegstand. We renoveren en transformeren panden om ze weer op de vastgoedmarkt te brengen. Wij zijn er ook voor bedrijfs onroerend goed in omliggende plaatsen zoals Goutum, Stiens en Wergea.

Waarom uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Leeuwarden?

Wat uw reden ook is, een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt de oplossing. We begrijpen dat er verschillende redenen kunnen zijn om uw bedrijfs onroerend goed te willen verkopen. Misschien wilt u gewoon een vlotte vastgoedtransactie zonder gedoe. Het kan ook zijn dat u gedwongen wordt tot verkoop, of dat u snel toegang tot kapitaal nodig heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over onzekerheden of administratieve rompslomp. Sons Real Estate regelt het hele verkoopproces, van aanvraag tot overdracht.

Directe verkoop

Ongeacht de reden voor verkoop begrijpen we dat u als eigenaar een onzekere periode tegemoet gaat. Sons Real Estate garandeert dan ook een flexibele verkoop met directe zekerheid. Wij kopen allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed, of het nu gaat om winkel- en horecapanden, kantoren, bedrijfshallen of logistiek vastgoed. De staat van het pand is voor ons van ondergeschikt belang. Of het nu in een verouderde staat verkeert, verhuurd is of in nieuwstaat is, u kunt het aanbieden. Onze taxateurs gaan direct aan de slag met de waardebepaling. Neem nu actie en bel ons voor een afspraak of laat uw gegevens achter via het contactformulier op onze website. Wij staan klaar om uw bedrijfs onroerend goed in Leeuwarden over te nemen.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!