Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Lelystad

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Lelystad of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Lelystad

Zorgeloos uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Lelystad of Almere, Dronten of Zeewolde? Sons Real Estate is uw landelijke investeringsmaatschappij, klaar om elk type onroerend goed direct van u te kopen. Of het nu gaat om kantoorpanden, bedrijfshallen, winkelruimtes, logistiek vastgoed, of andere bedrijfsruimtes, wij bieden u direct een vrijblijvend bod, ongeacht de staat of locatie. Bij ons krijgt u direct zekerheid en kunt u vertrouwen op een flexibel verkooptraject. Onze taxateurs staan klaar om bij u langs te komen. Neem nu contact met ons op en ontvang binnen een werkdag een aanbod.

Uw bedrijfs onroerend goed snel verkopen in Lelystad

Wilt u uw bedrijfs onroerend goed in Lelystad snel overdragen? Sons Real Estate maakt dit mogelijk met ons efficiënte proces. Wij hebben interesse in elk type bedrijfsvastgoed en beschikken over eigen financiële middelen om direct zaken te doen. Dat betekent dat u kunt genieten van een vlot verkooptraject, zonder u zorgen te maken over financieringsvoorbehoud. Bovendien bieden we flexibele verkoopvoorwaarden, ongeacht de staat van uw bedrijfs onroerend goed. Of het nu oud en verouderd is of splinternieuw, u bent altijd verzekerd van een eerlijk marktconform bod. Kantoorpanden, winkelruimtes, bedrijfshallen, logistiek vastgoed – wij kopen het allemaal. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Directe verkoop aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die verschillende soorten bedrijfs onroerend goed koopt voor eigen aanbod. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen en het gehele verkooptraject voor u kunnen regelen, van de aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Een directe verkoop aan ons heeft aanzienlijke voordelen in vergelijking met een reguliere verkoop. Zo kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden en bespaart u aanzienlijk op makelaars- en notariskosten. Sons Real Estate koopt uw bedrijfs onroerend goed in Lelystad namelijk direct voor eigen rekening en neemt de overdrachtskosten op zich. Is een snelle overdracht wenselijk? De overdracht kan al binnen één week plaatsvinden. Bent u benieuwd naar het bod dat wij op uw bedrijfs onroerend goed in Lelystad kunnen uitbrengen? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel ons tijdens kantooruren. We vertellen u graag meer.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!