Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Eindhoven

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Eindhoven of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Eindhoven

Gaat u uw bedrijfs onroerend goed in Eindhoven verkopen? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en actief in heel Nederland. We kopen allerlei soorten onroerend goed. Wij zijn niet enkel geïnteresseerd in Eindhoven, maar kopen eveneens bedrijfs onroerend goed in omliggende plaatsen zoals Veldhoven, Best, Geldrop en Son. Onze expertise omvat een breed scala aan bedrijfsruimtes, variërend van kantoren tot industriële panden en horecagelegenheden. Bij ons krijgt u direct een vrijblijvend bod, ongeacht de staat of locatie van uw vastgoed. U hoeft zich geen zorgen te maken over financieringsvoorbehoud, en wij bieden u flexibele verkoopvoorwaarden. Neem contact op met Sons Real Estate voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

Verkoop elk soort bedrijfs onroerend goed in Eindhoven met zekerheid

Op zoek naar een snelle en moeiteloze manier om uw bedrijfs onroerend goed in Eindhoven te verkopen? Sons Real Estate biedt de oplossing. Wij hebben een uitgesproken interesse in de overname van elk type bedrijfsvastgoed en beschikken over eigen financiële middelen om direct tot aankoop over te gaan. Ons verkooptraject verloopt vlot en zonder de complexiteit van financieringsvoorbehoud. Of uw bedrijfs onroerend goed nu in een verouderde staat verkeert of in nieuwstaat verkeert, bij Sons Real Estate krijgt u altijd een eerlijk, marktconform bod. Wij zijn geïnteresseerd in een divers scala aan bedrijfs onroerend goed, waaronder kantoren, horecagelegenheden, winkelpanden, bedrijfshallen, en logistiek vastgoed.

Directe verkoop aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is meer dan enkel een vastgoedmaatschappij; we zijn tevens vastgoedmakelaars die diverse soorten bedrijfs onroerend goed aankopen om ons eigen aanbod te verrijken. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen en het gehele verkooptraject, van aanvraag tot overdracht bij de notaris, voor onze rekening nemen. Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van een reguliere verkoop. U profiteert in de eerste plaats van onze flexibele verkoopvoorwaarden en bespaart substantieel op makelaars- en notariskosten. Wij nemen de overdrachtskosten voor onze rekening, en als alles vlot verloopt, kunt u de overdracht binnen één week gerealiseerd hebben. Bent u nieuwsgierig naar het bod dat wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfs onroerend goed in Eindhoven of in de omliggende gebieden zoals Veldhoven, Helmond en Best? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel ons tijdens kantooruren. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze. Sons Real Estate is uw partner in de verkoop van bedrijfs onroerend goed in Eindhoven en omstreken.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!