Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Utrecht

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Utrecht of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Utrecht

Wilt u uw bedrijfs onroerend goed in Utrecht verkopen? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij met een nationaal bereik. Wij staan klaar om diverse soorten bedrijfspanden te kopen, variërend van kantoren tot bedrijfshallen, winkelpanden en logistiek vastgoed. Bij Sons Real Estate bieden we eigenaren de mogelijkheid om hun pand vrijblijvend aan te melden voor een waardebepaling op locatie. Wij doen direct een bod zonder voorbehoud, en garanderen een zorgeloze verkoop vanaf het allereerste contact tot aan de overdracht. Ook in omliggende plaatsen zoals Nieuwegein, Zeist en Houten kopen wij graag uw bedrijfs onroerend goed.

Alle soorten bedrijfs onroerend goed Utrecht

Sons Real Estate is dé specialist in de aan- en verkoop van bedrijfs onroerend goed in Utrecht en omstreken. Of het nu gaat om bedrijfsmatig of commercieel vastgoed, zoals kantoren, winkels, opslagruimtes en andere vastgoedtypes, Sons Real Estate is geïnteresseerd en biedt een oplossing. De staat van het pand is voor ons geen belemmering. We garanderen altijd een passend aanbod en hanteren flexibele verkoopvoorwaarden. Oude inboedel kan gewoon blijven staan, en de overdrachtsdatum stellen we in overleg vast. Wilt u snel en moeiteloos uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zorgeloze verkoop aan Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate kunt u rekenen op een snelle en zorgeloze verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Utrecht. Onze ervaren taxateurs komen graag vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling op locatie, zonder enige kosten voor u. Vervolgens ontvangt u binnen korte termijn een vrijblijvend bod, zonder gedoe over financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuringen. Zelfs als uw bedrijfspand leeg staat of verhuurd is, staan wij paraat. Zodra u akkoord gaat, regelt Sons Real Estate het complete verkooptraject voor een vlotte overdracht. Wacht niet langer, neem nu contact met ons op door ons online contactformulier in te vullen of bel ons direct voor een vrijblijvende waardebepaling. Sons Real Estate is uw partner voor een snelle, zorgeloze verkoop van bedrijfs onroerend goed in Utrecht.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!