Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Middelburg

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Middelburg of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Middelburg

Bent u in het bezit van bedrijfs onroerend goed in Middelburg en overweegt u dit te verkopen? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij met een landelijke aanwezigheid en staat klaar om uw onroerend goed te kopen. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfshallen, winkelpanden, of logistiek vastgoed, wij hebben interesse. U kunt uw pand kosteloos en vrijblijvend aanmelden voor een waardebepaling op locatie. Bij akkoord garanderen we een zorgeloze verkoop vanaf het moment van aanvraag tot de overdracht. Bovendien kopen wij ook bedrijfs onroerend goed in omliggende plaatsen zoals Vlissingen, Arnemuiden, Koudekerke en Serooskerke.

Sons Real Estate in Middelburg

Sons Real Estate is een gevestigde naam in de wereld van vastgoed en is actief op de diverse bedrijventerreinen van Middelburg. Ongeacht het type bedrijfs onroerend goed, of de staat waarin het verkeert, staan wij klaar om het gehele verkoopproces soepel te laten verlopen. Of het nu gaat om bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, zoals winkels, kantoren, opslagruimtes, of andere vastgoedtypes, onze taxateurs komen graag bij u langs. Wij zorgen altijd voor een passend aanbod en hanteren flexibele verkoopvoorwaarden. Zo komen we u graag tegemoet en bent u verzekerd van een eerlijke prijs van uw bedrijfsvastgoed.

Verkoop uw bedrijfs onroerend goed in Middelburg

Als u snel en zonder zorgen uw bedrijfs onroerend goed wilt verkopen, dan is een directe verkoop aan Sons Real Estate de oplossing. Onze deskundige taxateurs komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling op locatie. Op korte termijn ontvangt u een vrijblijvend bod, zonder financiële voorwaarden of bouwkundige keuringen. Ook als uw pand leegstaat of momenteel verhuurd is, kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij een eigen bouwafdeling tot onze beschikking en transformeren we diverse soorten vastgoed voor een terugkeer op de vastgoedmarkt. Bij akkoord op ons voorstel, nemen wij het volledige verkooptraject op ons voor een moeiteloze overdracht. Wilt u meer weten over onze werkwijze of direct actie ondernemen? Vul het online contactformulier in of bel ons voor een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!