Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Amersfoort

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Amersfoort of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Amersfoort

Wilt u uw bedrijfs onroerend goed in Amersfoort of Leusden, Soest, Hoevelaken of elders in de omgeving op een snelle manier verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie waaraan u elk soort onroerend goed direct kunt verkopen. Wij kopen alle typen bedrijfsruimtes op. Van logistiek vastgoed, tot aan kantoren en winkelpanden. U ontvangt direct een vrijblijvend bod, ongeacht de staat of locatie. Bij ons heeft u direct zekerheid en u kunt rekenen op een flexibel verkooptraject. Benieuwd hoeveel uw bedrijfs onroerend goed in Amersfoort oplevert? Onze taxateurs komen graag bij u langs.

Uw bedrijfs onroerend goed snel verkopen in Amersfoort

Bent u genoodzaakt uw bedrijfs onroerend goed te verkopen in of rondom Amersfoort? Sons Real Estate maakt het mogelijk om uw pand(en) op een snelle manier te verkopen. Wij zijn namelijk geïnteresseerd in elk soort bedrijfsvastgoed en kopen direct met eigen financiële middelen. Zo bieden we een vlot verkooptraject, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken om financieringsvoorbehoud en we kunnen flexibel zijn in de verkoopvoorwaarden. Of uw bedrijfs onroerend goed in Amersfoort nu in een verouderde of nieuwe staat verkeert, u bent verzekerd van een eerlijk marktconform bod. Wij kopen kantoor- en horecapanden, winkelruimtes, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en nog veel meer. Neem vooral contact op voor meer informatie.

Voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar die tevens diverse soorten bedrijf onroerend goed koopt voor eigen aanbod. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen en het gehele verkooptraject regelen van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Een directe verkoop aan Sons Real Estate heeft dan ook veel voordelen ten opzichte van een reguliere verkoop. Zo bent u ten eerste verzekerd van flexibele verkoopvoorwaarden en bespaart u flink op makelaars- én notariskosten. We kopen uw bedrijfs onroerend goed in Amersfoort namelijk direct voor eigen rekening en nemen de overdrachtskosten op ons. Het is mogelijk dat de overdracht al binnen één week plaatsvindt. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw bedrijfs onroerend goed in of nabij Amersfoort? Laat uw gegevens achter of bel ons tijdens kantooruren. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!