Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Nijmegen

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Nijmegen of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Nijmegen

Bent u op zoek naar een vlotte en zorgeloze manier om uw bedrijfs onroerend goed in Nijmegen te verkopen? Sons Real Estate staat voor u klaar. Als een landelijk opererende investeringsmaatschappij, kopen wij elk type onroerend goed direct en bieden we u de flexibiliteit en zekerheid die u nodig heeft. In Nijmegen en omliggende gebieden zoals Arnhem, Wijchen, en Beuningen, kunt u ook rekenen op een eerlijk aanbod en een soepel verkooptraject. Laat uw gegevens achter of bel direct voor een afspraak.

Waarom Sons Real Estate?

Sons Real Estate is actief op de diverse bedrijventerreinen in Nijmegen en we zijn geïnteresseerd in elk soort bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, van kantoren en winkels tot opslagruimtes en meer. De staat van het pand is voor ons niet van belang. Wij garanderen altijd een passend aanbod en zijn flexibel wat betreft de verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om oude inboedel te laten staan, en de overdrachtsdatum wordt in overleg bepaald. We bieden direct zekerheid en verzorgen het gehele verkooptraject tot aan de notariële overdracht.

Onze taxateurs komen kosteloos langs voor een waardebepaling

Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt een uitkomst wanneer u snel en zonder zorgen uw bedrijfs onroerend goed in Nijmegen wilt verkopen. Onze taxateurs komen kosteloos langs voor een waardebepaling op locatie. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een vrijblijvend bod, zonder financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring. Zelfs als uw pand in leegstand is of verhuurd is, kunt u bij ons terecht. Als u akkoord gaat met ons voorstel, verzorgen we het gehele verkooptraject voor een soepele overdracht. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw bedrijfs onroerend goed in Nijmegen en omgeving? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel ons direct. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze en hoe u uw bedrijfs onroerend goed snel en zorgeloos kunt verkopen.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!