Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Frankrijk

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Frankrijk of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Frankrijk

Bent u van plan uw bedrijfs onroerend goed te verkopen in Frankrijk? Zoekt u niet langer, want Sons Real Estate staat klaar om u te helpen. Wij zijn een investeringsmaatschappij die elk soort onroerend goed koopt, inclusief bedrijfs onroerend goed. Bij Sons Real Estate kunt u altijd terecht, ongeacht het type bedrijfsruimte, de staat of locatie. U wilt verkopen, en wij zijn geïnteresseerd. Ontvang vandaag nog een vrijblijvend bod, zonder gedoe. Als u contact met ons opneemt, sturen we graag onze taxateurs uw kant op.

Snelste route naar een zorgeloze vastgoedverkoop

Hoe snel wilt u uw bedrijfs onroerend goed in Frankrijk verkopen? Sons Real Estate maakt het mogelijk om dit proces in een oogwenk te voltooien. Wij zijn altijd op zoek naar elk type bedrijfsvastgoed en kunnen u met onze eigen financiële middelen direct uit de brand helpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde financieringsvoorwaarden of lange wachttijden. Sons Real Estate biedt een soepel verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden. Uw bedrijfs onroerend goed kan variëren van ouderdomsklasse tot spiksplinternieuw; wij bieden altijd een eerlijke marktconforme prijs. Wij kopen onder andere kantoren, magazijnen, industriële complexen, en meer. U noemt het, wij kopen het.

Waarom direct verkopen aan Sons Real Estate?

Verkoop uw bedrijfs onroerend goed aan Sons Real Estate en geniet van talloze voordelen. Wij zijn niet zomaar een vastgoedmaatschappij, wij zijn experts in ons vakgebied en kunnen snel handelen. Van de aanvraag tot de overdracht bij de notaris, wij regelen het gehele proces. Kies voor ons en ervaar de voordelen van flexibele verkoopvoorwaarden en  bespaar flink op makelaars- of notariskosten. Wij dragen namelijk zelfs de overdrachtskosten. De verkoop kan binnen slechts één week worden gerealiseerd. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op. U kunt uw gegevens achterlaten via ons contactformulier of direct telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. In een persoonlijk gesprek delen wij graag meer over onze werkwijze bij Sons Real Estate. Kies voor zekerheid, kies voor Sons Real Estate voor uw bedrijfs onroerend goed in Frankrijk.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!