Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Haarlem

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Haarlem of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Haarlem

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw bedrijfs onroerend goed in Haarlem en omgeving te verkopen? En niet alleen in Haarlem, maar ook in omliggende plaatsen zoals Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal staan we voor u klaar. Sons Real Estate, een investeringsmaatschappij met landelijke activiteiten, is hier om u te helpen. Wij kopen diverse soorten commercieel vastgoed, van kantoren en bedrijfshallen tot winkelpanden en logistiek vastgoed. Wat uw situatie ook is, bij Sons Real Estate kunt u rekenen op een zorgeloze en snelle verkoop, zonder onnodige voorwaarden of obstakels.

Sons Real Estate is uw vastgoedpartner

Sons Real Estate heeft een sterke aanwezigheid op verschillende bedrijventerreinen in Haarlem. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, ongeacht de staat van het pand. Of u nu een winkel, kantoor, opslagruimte of een ander type vastgoed bezit, wij zorgen voor een soepel verkoopproces dat aan uw behoeften voldoet. Oude inboedel kan gerust achterblijven, en de overdrachtsdatum wordt in goed overleg bepaald. Sons Real Estate biedt u altijd een passend aanbod en flexibele verkoopvoorwaarden, ongeacht de staat van uw pand. Vertrouw op ons voor een naadloze transactie, van aanvraag tot overdracht. 

Snel en zorgeloos verkooptraject

Als u uw bedrijfs onroerend goed snel en zonder zorgen wilt verkopen, biedt Sons Real Estate de oplossing. Onze deskundige taxateurs komen graag vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling op locatie. Op korte termijn ontvangt u een vrijblijvend bod, zonder gedoe over financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuringen. Of uw pand nu leegstaat of verhuurd is, wij nemen het graag van u over. Wacht niet langer, voor een vrijblijvende waardebepaling en een zorgeloze verkoop, vult u het contactformulier in of belt u ons vandaag nog. Sons Real Estate staat voor u klaar in Haarlem en de omliggende regio.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!