Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Rotterdam

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Rotterdam of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Rotterdam

Sons Real Estate is uw partner in bedrijfs onroerend goed in Rotterdam en omliggende gebieden. Heeft u bedrijfs onroerend goed in Rotterdam dat u snel en zorgeloos wilt verkopen? Bij Sons Real Estate staan we klaar om u een eerlijk en onvoorwaardelijk bod te doen, ongeacht de staat van het pand. We beperken ons niet alleen tot Rotterdam. Wij zijn actief op verschillende bedrijventerreinen in deze bruisende stad en haar omliggende plaatsen, waaronder Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel. Of u nu een bedrijfspand in het hart van Rotterdam bezit of ergens daarbuiten, wij komen graag bij u langs om de waarde te bepalen.

Verkoop elk soort bedrijfsmatig vastgoed aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is geen onbekende in de wereld van onroerend goed. Als een landelijk opererende investeringsmaatschappij, hebben we ons gespecialiseerd in de aankoop van diverse soorten onroerend goed, waaronder kantoren, bedrijfshallen, winkelpanden en logistiek vastgoed. Onze missie is simpel: we willen de last van de verkoop van uw pand volledig van uw schouders nemen. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot de daadwerkelijke overdracht, staan wij garant voor een soepele transactie. Bij ons draait alles om gemak en snelheid. Onze taxateurs staan kosteloos tot uw beschikking voor een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfs onroerend goed.

Ongeacht de staat een uitstekend aanbod

Het maakt niet uit of uw pand leegstaat of verhuurd is – wij zijn geïnteresseerd. Wat betreft de verkoopvoorwaarden? Daar zijn we flexibel in. U kunt oude inboedel achterlaten en de overdrachtsdatum stemmen we samen af. Zo kunt u met een gerust hart uw pand verkopen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw bedrijfs onroerend goed in Rotterdam en omstreken, zoek dan niet verder. Vul nu ons contactformulier in of bel ons voor een vrijblijvende waardebepaling. Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een vlotte en zorgeloze verkoop, van het eerste contact tot de overdracht. Wij staan klaar om uw bedrijfs onroerend goed te kopen.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!