Bedrijfspand verkopen Bedrijfs onroerend goed Drenthe

Uw bedrijfs onroerend goed verkopen in Drenthe of omgeving? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Verzekerd van het beste bod op uw pand, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Bedrijfs onroerend goed Drenthe

Bent u in Drenthe in het bezit van bedrijfs onroerend goed en wilt u dit snel en zorgeloos verkopen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en doet graag een aanbod. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfshallen, winkelpanden, of logistiek vastgoed, wij kopen het allemaal. Bij Sons Real Estate kunt u uw pand vrijblijvend aanmelden voor een waardebepaling op locatie, en daar blijft het niet bij. Wij doen direct een bod zonder voorbehoud en garanderen een vlotte verkoop, van aanvraag tot overdracht. Wij zijn actief in de gehele regio Drenthe.

Uw partner in bedrijfs onroerend goed Drenthe

Sons Real Estate is een toonaangevend vastgoedbedrijf met een sterke aanwezigheid op diverse bedrijventerreinen in Drenthe. Wij kopen alle soorten bedrijfs onroerend goed voor onze eigen portefeuille en nemen u het volledige verkoopproces uit handen. Of uw vastgoed nu commercieel, bedrijfsmatig, of in welke staat dan ook is, bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een passend aanbod en flexibele verkoopvoorwaarden. U hoeft zich geen zorgen te maken over oude inboedel, want die kan gewoon achterblijven. En de overdrachtsdatum? Die bepalen we samen in overleg, geheel naar uw wensen. Dus, of u nu een kantoorruimte heeft of een winkelpand in Drenthe, Sons Real Estate staat klaar om uw vastgoed aan te kopen.

Zorgeloze verkoop

Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt de ideale oplossing als u uw bedrijfs onroerend goed snel en zonder zorgen wilt verkopen. Onze ervaren taxateurs komen vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs voor een waardebepaling. Vervolgens ontvangt u direct een vrijblijvend bod, zonder financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring. Zelfs als uw pand leegstaat of verhuurd is, staan wij voor u klaar. Bij akkoord nemen wij het gehele verkooptraject voor onze rekening, zodat u verzekerd bent van een vlekkeloze overdracht. Wacht niet langer, vul ons contactformulier in of bel ons voor een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfs onroerend goed in Drenthe.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Bedrijfspand aanmelden

  Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het bedrijfspand hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw bedrijfspand.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van bedrijfspanden? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Direct een bod op afstand
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw bedrijfspand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!