Huis verkopen Oud-Beijerland

Uw huis in Oud-Beijerland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in Oud-Beijerland goed en snel verkopen? Of heeft u ergens in de Hoekse-Waard een woning die u wenst te verkopen? Wij zijn de opkoper voor Oud-Beijerland en nabijgelegen plaatsen zoals Strijen, Puttershoek, Zuid- of Nieuw Beijerland. U kunt uw woning altijd online bij ons aanmelden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oud-Beijerland?

Wenst u uw woning te verkopen in Oud-Beijerland of Strijen, Puttershoek, Zuid– of Nieuw-Beijerland? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate. Het indienen van een aanvraag is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als een landelijk opererend vastgoedbedrijf bieden wij de mogelijkheid tot directe verkoop van elk type woning. Wij kopen woningen op voor eigen rekening, zonder enige tussenkomst van derden. Na uw aanvraag ontvangt u van ons op korte termijn een uitstekend bod, zonder enig voorbehoud met betrekking tot financiering.

Bod zonder enig voorbehoud

Zodra u bij ons een aanvraag indient voor de verkoop van uw woning, kunt u binnen enkele werkdagen rekenen op een bod. Ons aanbod is zonder enig voorbehoud van financiering, zodat u direct zekerheid heeft. Een aanvraag voor een bod op uw woning is geheel vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen. Na uw aanvraag gaan onze taxateurs direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Onze taxateur zal ter plaatse uw woning beoordelen en daarna aan de slag gaan met een gedetailleerde waardebepaling. De waarde van uw woning wordt vastgesteld aan de hand van verschillende factoren, zoals de algehele staat van onderhoud en het niveau van afwerking. Daarnaast houden we rekening met de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen die recentelijk in de omgeving zijn verkocht.

De voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Het direct verkopen van uw woning aan Sons Real Estate brengt tal van voordelen met zich mee. In de eerste plaats accepteren wij woningen van elk type, of het nu gaat om een appartement, villa, tussenwoning, boerderij of tiny house. Daarnaast staat een snelle verkoop op de agenda, waarbij uw woning vaak al binnen een week van eigenaar kan wisselen. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor hoge makelaars-, courtage- of notariskosten. Ten slotte geven wij u de ruimte om de verkoopvoorwaarden naar uw wensen aan te passen. Dit omvat het kiezen van een geschikte overdrachtsdatum en zelfs de optie om uw woning na verkoop terug te huren. Bent u van plan uw huis te verkopen in Schoondijke of de omgeving? Neem eenvoudig contact met ons op via ons online contactformulier of bereik ons telefonisch. Wij zijn klaar om u te assisteren.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!