Huis verkopen Capelle aan den IJssel

Uw huis in Capelle aan den IJssel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Eenvoudig en zorgeloos uw huis verkopen in het prachtige Capelle aan den Ijssel. Wij maken het mogelijk uw woning met directe zekerheid te verkopen zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen Capelle aan den IJssel

Wilt u uw huis verkopen en woont u in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJsselRotterdam-Oost of nabij Oosterflank? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het goede adres. Wij maken het mogelijk uw woning met directe zekerheid te verkopen zonder voorbehoud van financiering. Zo kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling, zodat onze taxateurs snel op locatie kunnen zijn. Akkoord met ons prijsvoorstel? We verzorgen het gehele verkooptraject en u kunt rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden.

Alle soorten woningen in alle staten

Alle soorten woningen komen in aanmerking, van een kleine studio of een eengezinswoning , tot een groot landhuis. En ook met huizen die gebreken hebben of waar sprake is van achterstallig onderhoud, kunt u bij ons aanmelden. Om de waarde van de woning te bepalen, is een opname waarin de staat van de woning wordt bekeken standaard. Daarnaast wordt er gekeken naar het verschil tussen de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de wijk of omgeving. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijk passend bod, zodat u uw huis zorgeloos kunt verkopen in Capelle aan den IJssel. Voor de verkoop hoeft u niks te betalen, want de reguliere makelaarskosten komen te vervallen en we nemen de kosten voor de overdracht voor eigen rekening.

Directe zekerheid met een verkoop aan Sons Real Estate

Met een directe verkoop aan ons, bent u verzekerd van een soepel verkooptraject zonder onzekerheden. Zo is de overdrachtsdatum en ook andere verkoopvoorwaarden in overleg en u kunt gerust ongewenste inboedel laten staan in de woning. Wij zorgen voor de afvoer van de inboedel of we zorgen ervoor dat het wordt hergebruikt. Als u uw huis noodzakelijk dient te verkopen in Capelle aan den IJssel, dan is het tevens bij ons mogelijk om uw woning voor een periode te huren. Zo bent u verzekerd van de verkoop, maar kunt u gerust nog een tijd blijven wonen. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Laat uw gegevens achter of bel direct voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!