Huis verkopen met hypotheek? Voor alle woning typen!
Huis verkopen met hypotheek

Huis verkopen met hypotheek?

Voor een zorgeloze verkoop van ieder soort woning

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
3

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Met hypotheek

Huis verkopen met hypotheek

Heeft u een hypotheek op een woning en wenst u het huis te verkopen? Dit is mogelijk met Sons Real Estate. In principe kunt u een woning te alle tijde verkopen indien er sprake is van een hypotheek. Sons Real Estate biedt een zorgeloze verkoop aan waarbij het beschikken over een hypotheek geen grote drempel vormt voor een eventuele verkoop.



Onder water of overwaarde?

Er is natuurlijk een groot onderscheid voor woningen die zogenoemd onder water staan en woningen met een overwaarde op de hypotheek. Hoe zit dit in elkaar? Stel dat uw woning €200.000 waard is en u een hypotheek heeft (afgesloten) van €220.000, dan houdt dit in dat u €20.000 'onder water staat'. Want uw lening is hoger dan het onderpand, oftewel de waarde van het huis.

Echter zal dit slechts in enkele gevallen voorkomen. Het komt veel vaker voor dat u reeds enkele jaren afbetaald. Het hangt natuurlijk ook af van de hypotheekvorm. Bij een annuïteitenhypotheek lost u constant af, waardoor de hoogte van de hypothecaire schuld steeds minder wordt. Echter bij een aflossingsvrije hypotheek, betaalt u alleen de rente en lost u dus niets af. Dit kan trouwens gunstig zijn als de woning meer waard wordt, of als u maandelijks geld over moet houden voor andere grote kostenposten.

Waarom uw huis met hypotheek verkopen aan Sons Real Estate

 • Direct het beste bod op uw huis
 • U bespaart duizenden euro’s makelaarskosten en houd meer overwaarde over
 • Wij nemen verborgen verbreken op ons dus u loopt na verkoop geen risico meer
 • Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud, indien gewenst binnen één week verkocht
 • Geen bezichtigingen en geen foto’s van uw woning op het internet


Huis verkopen met hypotheek

Uw huis verkopen met hypotheek. Hoe werkt dat?

Bij Sons Real Estate kunt u een bod aanvragen op uw woning. Indien u beschikt over de hoogte van de hypotheek, dan kunt u de hoogte van het bod aftrekken van de hoogte van de openstaande hypotheek. Houdt u een bedrag over? Dan zult u na de eventuele verkoop beschikken over dit bedrag. Mocht u echter een negatief bedrag overhouden, dan is het wellicht raadzaam om nog iets langer in de woning te blijven. Marktontwikkelingen zult u toch wel belangrijk vinden, want als de huizenprijzen blijven dalen, dan zou u toch een oplossing moeten vinden om de woning toch te gaan verkopen. Uw schuld zou namelijk hoger worden, als de huizenprijzen harder dalen dan dat u inloopt op uw aflossing.

Onze werkwijze

1. Wij komen één keer langs voor een woningopname. Wij meten de woning in, maken wat foto’s voor ons dossier en bekijken de staat van onderhoud. De foto’s zijn slechts alleen voor ons dossier en komen nergens openbaar terecht.

2. Vervolgens brengen wij bij interesse een bod uit op uw woning. Dit bod is zonder voorbehoud van financiering

3. Wanneer u het bod accepteert dan zal het koopcontract worden opgesteld en ondertekent. Ook wordt de overdrachtsdatum en overige voorwaarden vastgelegd.

4. De overdracht bij de notaris. Voor de overdracht vind er eerst een voorinspectie plaats bij uw woning en wordt er gecontroleerd of de woning zich nog in dezelfde staat bevind als op de dag van de bezichtiging. Ook worden de meterstanden genoteerd. U dient de sleutels mee te nemen en de woning over te dragen bij de notaris. Gefeliciteerd uw woning is verkocht!

5. U ontvangt normaliter de gelden de volgende werkdag op uw rekening.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

 • Bieding zonder financieringsvoorbehoud. Dus verzekerd verkocht!
 • Direct het beste bod op uw woning!
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaars en notariskosten!
 • Indien gewenst binnen één week bij de notaris!
 • Uw woning komt niet op internet en geen bezichtigingen!
 • U kunt gewoon in uw huis blijven wonen tot u iets nieuws heeft!


Meer informatie 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.


Andere relevante pagina's

 -  Huis verkopen met verlies

 -  Waarde verhuurd huis

 -  Huis verkopen met overwaarde

arrow_drop_up arrow_drop_down