Huis verkopen Zuid Beijerland

Uw huis in Zuid Beijerland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Zuid Beijerland zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Zuid Beijerland

Zonder langdurig en onzeker verkooptraject uw huis verkopen in Zuid Beijerland, Numansdorp, Klaaswaal of Nieuw-Beijerland? Neem dan contact op met Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u uw woning direct kunt verkopen. Zo bieden we een marktconform, zijn we flexibel, én ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de oplevering. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod op uw woning.

De waarde van uw woning in Zuid Beijerland 

Om de waarde van uw woning in Zuid Beijerland te bepalen, beoordelen onze taxateurs uw woning op verscheidene factoren. Zo hebben staat van onderhoud en het afwerkingsniveau een grote invloed op de waarde, daarnaast speelt het type woning, energielabel en de locatie ook een rol. Voor een definitief bod, maken we dan ook altijd een afspraak voor een opname op locatie. Zo bent u verzekerd van een passend bod. Het bod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder enig voorbehoud van een bouwkundige keuring en financiering. We kopen uw huis namelijk direct uit eigen middelen. Zo hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan, als u kiest voor een directe verkoop aan ons.

Flexibel verkooptraject zonder onzekerheden

Voordeel is dat we als opkoper, flexibel kunnen zijn in de verkoopvoorwaarden. Bij het verkopen van een huis komt uiteraard veel kijken. Er moet een hoop geregeld worden en u gaat vaak een onzekere periode in. We komen u dan ook graag tegemoet, zodat u uw huis op een rustgevende manier kunt verkopen in Zuid Beijerland. Zo is de overdrachtsdatum altijd in overleg, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Heeft u zware inboedel zoals kasten of bedden in uw woning staan, maar wilt u of kunt u dit niet meeverhuizen? Dan kunt u dit gerust laten staan. Wat voor woning u ook wenst te verkopen. Sons Real Estate doet graag een bod en zorgt voor een snelle verkoop, zonder onzekerheden. Dien direct een aanvraag in of neem telefonisch contact op tijdens werkdagen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!