Huis verkopen Klaaswaal

Uw huis in Klaaswaal goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in Klaaswaal of een van de nabijgelegen plaatsen Mijnsheerenland, Oud-Beijerland, Strijen of Numansdorp? Sons Real Estate is dan dé woningopkoper voor u! Wij kopen alle soorten huizen op en in alle mogelijke staten. Of u een nieuwbouwhuis heeft of bestaande bouw, wij kunnen op alle huizen bieden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Klaaswaal

Bent u van plan uw huis te verkopen in Klaaswaal? Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een vlotte verkoop van elk type huis, zonder het gedoe van een lang en kostbaar verkooptraject. Wij zijn vastgoedkopers die uw huis direct aankopen tegen een marktconforme prijs. Daarnaast bieden we flexibele verkoopvoorwaarden en nemen we de volledige verkoopprocedure uit handen, inclusief de notariële overdracht. Of u nu uw huis in Mijnsheerenland, Oud-Beijerland, Strijen of Numansdorp of elders rondom Klaaswaal wilt verkopen, laat uw gegevens achter.

Directe verkoop aan de vastgoedkoper 

Als u op zoek bent naar een snelle manier om uw huis in Klaaswaal of de omliggende regio te verkopen, biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Een aanvraag bij ons is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij hebben interesse in alle soorten huizen, ongeacht hun staat. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen we snel een bod uitbrengen, zodat u direct duidelijkheid heeft over de verkoopprijs. Bovendien beschikken we over een eigen bouwafdeling, waardoor de staat van uw woning minder van belang is. Na de verkoop kunnen wij indien nodig renovaties of verbouwingen verzorgen. Naast een aantrekkelijk bod bieden we flexibele verkoopvoorwaarden, waardoor u op een ontspannen manier uw huis in Klaaswaal of omgeving kunt verkopen.

Bepalen van de waarde van uw huis in Klaaswaal

Om de waarde van uw huis in Klaaswaal te bepalen, bekijken onze ervaren taxateurs verschillende factoren. Naast de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau kijken we ook naar vergelijkbare verkochte woningen in uw buurt. We maken graag een afspraak om uw woning ter plaatse te beoordelen. Vervolgens ontvangt u een bod zonder financieringsvoorbehoud en is een bouwkundige keuring niet vereist. Wat voor type huis u ook wilt verkopen in Klaaswaal, bij ons bent u verzekerd van een moeiteloze verkoop. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tijdens kantooruren. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!