Huis verkopen Heinenoord

Uw huis in Heinenoord goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Heinenoord zonder verkoopstress? Ontvang vrijblijvend een passend bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in of rondom Heinenoord?

Wilt u graag een huis verkopen in Heinenoord of omstreken, zonder dat u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan? Aan opkopende makelaar Sons Real Estate kunt u uw huis direct verkopen. We verzekeren u van een goed bod, zonder enig voorbehoud en bij akkoord kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop met veel flexibiliteit. U kunt uw woning in alle staten aanbieden, ongeacht het type of onderhoudsstaat. Als landelijke actieve makelaar kunt u ook bij ons terecht als u uw huis wilt verkopen in Oud-Beijerland, Puttershoek, Barendrecht of elders in de regio.

Direct een bod op elk soort huis

Als opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort huis in of rondom Heinenoord. Zo is het mogelijk om uw rijtjeswoning aan te bieden, maar ook een vrijstaand huis, flat appartement, boerderij of een complete villa, kunt u verkopen aan ons. We zorgen voor een snelle waardebepaling, waarbij we vooral kijken naar de onderhoudsstaat, locatie, afwerking en vergelijkbare woningen. Daarnaast nemen we ook verbouwingskosten voor renovaties mee in de berekening. Vervolgens zorgen voor een definitief aanbod, zonder enig financieringsvoorbehoud. Zo hoeft u bij ons nooit een langdurig verkooptraject in te gaan.

Een verkooptraject met flexibele verkoopvoorwaarden  

Een directe verkoop aan ons, betekent dat u kunt rekenen op veel flexibiliteit. Aangezien wij uw woning kopen voor eigen rekening, kunnen wij u veel opties geven, waardoor u met alle rust uw woning kunt verkopen. Zo is het mogelijk om de datum van overdracht naar wens in te vullen en kunt u inboedel zoals kasten, bedden of ander meubilair laten staan in uw huidige woning. Na het tekenen van de koopovereenkomst is het ook mogelijk om een voorschot te krijgen, zodat u het bedrag kan gebruiken als aanbetaling voor uw nieuwe woning. Kortom, er is veel mogelijk als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Neem contact op voor meer informatie of doe een geheel kosteloze aanvraag voor een bod op uw huis in of rondom Heinenoord.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!