Huis verkopen Utrecht Noordoost

Uw huis in Utrecht Noordoost goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in Utrecht Noordoost? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag doen is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Utrecht Noordoost

Zonder onzekerheden uw huis verkopen Utrecht Noordoost of in De Bilt, Groenekan, Leidsche Rijn of omstreken? Sons Real Estate is een opkopende vastgoedmakelaar waarbij u direct een vrijblijvend bod krijgt op uw woning. Zo zijn onze taxateurs snel op locatie voor een waardebepaling en verzorgen we het verkoopproces van het eerste contact tot aan de daadwerkelijke oplevering. Laat vandaag uw gegevens achter voor meer informatie.

Werkwijze van Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop van elk soort woning in of rondom Utrecht Noordoost. Zo zijn we landelijk actief en kopen wij diverse woningen direct voor eigen rekening. Of het nu gaat om een tussenwoning, hoekhuis, flat appartement of een boerderij. U bent verzekerd van het beste bod en kunt rekenen op een zorgeloze verkoop. Een aanvraag voor een vrijblijvend bod is kosteloos en bovendien zonder verplichtingen. Op basis van de aangeleverde gegevens gaan onze taxateurs dan direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. We plannen tevens een afspraak voor een opname in, om zo tot een definitief bod te komen. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en kunt u uw huis zonder onzekerheden verkopen in Utrecht Noordoost of omgeving.

Op elk soort huis direct een vrijblijvend bod

Wij brengen op elk soort huis direct een vrijblijvend bod uit, waarbij de staat van uw woning minder van belang is. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van een verouderde woning, waarbij er zichtbaar sprake is van achterstallig onderhoud, maar ook op uw huis in gerenoveerde staat of zelfs nieuwbouwwoning, doen we graag een bod. Wij kopen divers woonvastgoed direct voor eigen aanbod, zodat we een divers portfolio aanhouden. Voordeel is dat u bij ons terecht kunt voor de verkoop van elk soort huis en verzekerd bent van een snelle verkoop. Zo ook als u uw huis wenst te verkopen in Utrecht Noordoost of omgeving, komen we graag bij u langs en verzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!