Huis verkopen Wijk bij Duurstede

Uw huis in Wijk bij Duurstede goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Wijk bij Duurstede? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met zekerheid uw huis verkopen in Wijk bij Duurstede?

Wilt u uw huis verkopen in Wijk bij Duurstede, zonder dat u een lang en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk soort woning, ongeacht de staat of het woontype. We bieden huiseigenaren een vlot verkooptraject met veel flexibiliteit, zodat u zonder verkoopstress uw woning kunt verkopen. Ook als u een huis wilt verkopen in Culemborg, Cothen of in Beusichem, kunt u uiteraard bij ons terecht.

Vlot uw huis verkopen regio Wijk bij Duurstede

Woont u in Wijk bij Duurstede en bent u van plan uw woning te verkopen? Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een zowel snelle als flexibele verkoop van uw woning. Zo kopen wij regelmatig rijtjeswoningen en appartementen, maar ook op vrijstaande huizen en boerderijen doen we graag een bod. Ongeacht het soort woning, zorgen we voor een snelle waardebepaling. Op basis van het type woning, de locatie en vergelijkbare woningen in de omgeving krijgen we een goede indicatie. Tijdens de opname op locatie, bekijken onze taxateurs tevens de staat van onderhoud, waarbij kosten voor eventuele renovaties of verbouwingen ook een rol spelen. Daarna brengen we een definitief bod uit op uw woning, zonder voorbehoud. Zo hoeft u nooit een lang en onzeker verkooptraject in te gaan. 

Voorschot op woning en het laten staan van inboedel is mogelijk

Heeft u een andere woning op het oog en wilt u snel van uw huidige woning af? U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate en eventueel een voorschot ontvangen op de verkoopsom, zodat u dit kunt gebruiken als voor uw nieuwe woning. Na het tekenen van de koopovereenkomst voor uw huidige woning, is dat in de meeste gevallen mogelijk. Wilt u snel verhuizen en heeft u inboedel staan dat u niet wenst mee te nemen? U kunt dit dan gerust laten staan. Zo bent u verzekerd van een flexibel verkooptraject en kunt u op een rustgevende manier uw huis verkopen in Wijk bij Duurstede. Een vrijblijvend bod ontvangen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!