Huis verkopen Utrecht

Wilt u snel uw huis verkopen in Utrecht? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens zelf huizen opkoopt. U ontvangt binnen één dag een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen

+1850 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Utrecht

Uw huis verkopen in Utrecht met zekerheid?

Wilt u snel uw huis verkopen in Utrecht? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens zelf huizen opkoopt. U ontvangt binnen één dag een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw woning. De verkoop van een woning kan namelijk best stressvol zijn. In veel gevallen zit u namelijk; of met twee woningen of u verkoopt uw woning en loopt het risico dat u op tijd geen nieuwe woning vind. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om na verkoop in uw huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden.

Snel of direct verkopen van uw woning

Sons Real Estate maakt het dus mogelijk om uw woning direct te verkopen aan de vastgoedmakelaar. Indien u een bod aanvraagt, zullen wij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Tevens zijn wij zeer flexibel. Zo kunt u een deel van de inboedel, die u niet mee wilt nemen naar de nieuwe woning, achterlaten. En ook is er de mogelijkheid om de woning voor bijvoorbeeld een aantal jaren terug te huren.

Alle soorten woningen

Vrijwel alle soorten woningen kan Sons Real Estate opkopen. Wij kopen woningen op alle locaties en in alle staten op.  Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard op werkdagen opbellen of ons digitale formulier invullen op de website. Mocht u onzekerheden hebben, dan kunt u uiteraard ook een foto meesturen. Echter zal er voor een definitief bod altijd een fysieke woningopname worden uitgevoerd.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Onze klanten waarderen ons met een 9,4!
Gratis en vrijblijvend bod
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat!
Geen hoge makelaarskosten
Geen financieringsvoorbehoud, dus direct zekerheid
Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
U kunt indien gewenst inboedel, dat niet mee gaat, achterlaten.

Ook in geheel provincie Utrecht kunt u bij ons terecht. Wij zijn regelmatig actief geweest in plaatsen als NieuwegeinHilversum of Woerden. Daarnaast is ons Real Estate landelijk actief. Ook als u een huis wilt verkopen in grote plaatsen als AmsterdamRotterdamAmersfoort of Almere kunt u uiteraard bij ons terecht.

Snel huis verkopen Utrecht

Heeft u liever geen zin in dit gehele traject en de risico’s van verkoop? U kunt uw woning dus rechtstreeks aan Sons Real Estate verkopen. Wij kopen uw woning dan aan voor beleggers of beleggingsfondsen die uw woning bijvoorbeeld kunnen verhuren. Het voordeel is dat u zo geen hoge makelaarskosten kwijt ben en binnen enkele dagen een bod op uw huis heeft zonder enige voorbehouden. Dat wil zeggen dat het bod dat is uitgebracht bindend is en u direct verzekerd bent dat uw huis is verkocht. Dit is heel fijn wanneer u op het punt staat om een andere woning te kopen. Zo loopt u dus niet het risico dat u met dubbele lasten komt te zitten.

 

Kosten huis verkopen Utrecht

Wanneer u uw woning gaat verkopen in Utrecht dan wilt u natuurlijk graag weten wat exact de kosten zijn. Bij Sons Real Estate bent u geen kosten kwijt voor de verkoop van uw woning. De makelaar brengt natuurlijk wel een bedrag in rekening voor de verkoop van uw woning. Bij een reguliere makelaar bent u courtage en opstartkosten kwijt. U betaalt gemiddeld tussen de 1% en 2% courtage en gemiddeld €600,- opstartkosten.-. Dat wil zeggen dat wanneer u uw woning gaat verkopen met een waarde van €300.000,- u bij 1,5% courtage €4500,- + €600,- opstartkosten €4100,- makelaarskosten betaald. U bespaart dus gauw duizenden euro’s aan makelaarskosten bij de verkoop van uw huis in Utrecht aan een vastgoedbedrijf.

 

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van particuliere woningen werken wij in geheel Nederland en Belgie. U kunt dus in elke plaats bij ons terecht voor het verkopen van uw woning. Bekijk hier meer over op de pagina ‘werkgebied’. Ook in steden als Zwolle, Nijmegen of Wageningen zijn wij zeer regelmatig actief.

De vastgoedmakelaar die actief is in Utrecht
  – Beleggingspanden Utrecht
  – Bedrijfspand Utrecht
  – Makelaar Utrecht
  – Vastgoed Utrecht

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Wat is het verschil met het verkopen van uw woning via verkoopmakelaar?

  • U ontvangt binnen enkele dagen gratis een vrijblijvend bod
  • Uw huis kan binnen een week zijn verkocht
  • U heeft volledige zekerheid over de verkoop van uw woning
  • Geen risico dat u woning meer dan 6 maanden op Funda blijft staan
  • U hoeft geen bezichtigingen te doen
  • Uw woning zal niet op Funda worden geplaatst

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!