Snel zelf huis verkopen in Utrecht aan woning opkoper?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Huis verkopen zonder makelaar

Direct uw huis verkopen in Utrecht?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Utrecht

Uw huis in Utrecht verkopen met zekerheid?

Heeft u een koophuis en u wilt deze verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens zelf huizen opkoopt. Daarnaast treden wij op als makelaar, waarin wij huizen verkopen aan beleggers en investeerders. Deze verkopen woningen of verhuren op hun buurt weer aan de markt, maar er is dan sprake van een tussenpartij.


Ja, ik wil een bod aanvragen

Snel of direct verkopen van uw woning

Sons Real Estate maakt het mogelijk om uw woning direct te verkopen aan opkopers. Indien u een bod aanvraagt, zullen wij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Wij kunnen uw woning ook aanbieden binnen ons eigen netwerk aan opkopers en investeerders. Dit levert soms meer op, maar het kan dan wel wat langer duren voordat de koop afgerond is.

Alle soorten woningen

Vrijwel alle soorten woningen kan Sons Real Estate aanbieden binnen het netwerk of zelf opkopen. Het hangt af van de locatie en de staat van de woning of het een geschikt pand is voor Sons Real Estate.  Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard op werkdagen opbellen of ons digitale formulier invullen op de website. Mocht u onzekerheden hebben, dan kunt u uiteraard ook een foto meesturen. Echter zal er bij interesse altijd een fysieke woningopname worden uitgevoerd.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

  • Onze klanten waarderen ons met een 8,9!
  • Gratis waardebepaling!
  • Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Utrecht!
  • De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
  • Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden

Ook in geheel provincie Utrecht kunt u bij ons terecht. Wij zijn regelmatig actief geweest in plaatsen als Nieuwegein, Hilversum of Woerden. Daarnaast is ons Real Estate landelijk actief. Ook als u een huis wilt verkopen in grote plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort of Almere kunt u uiteraard bij ons terecht.


Snel huis verkopen Utrecht

Heeft u liever geen zin in dit gehele traject en de risico’s van verkoop? U kunt uw woning ook rechtstreeks aan Sons Real Estate verkopen. Wij kopen uw woning dan aan voor beleggers of beleggingsfondsen die uw woning bijvoorbeeld kunnen verhuren. Het voordeel is dat u zo geen hoge makelaarskosten kwijt ben en binnen enkele dagen een bod op uw huis heeft zonder enige voorbehouden. Dat wil zeggen dat het bod dat is uitgebracht bindend is en u direct verzekerd bent dat uw huis is verkocht. Dit is heel fijn wanneer u op het punt staat om een andere woning te kopen. Zo loopt u dus niet het risico dat u met dubbele lasten komt te zitten.

Kosten huis verkopen Utrecht

Wanneer u uw woning gaat verkopen in Utrecht dan wilt u natuurlijk graag weten wat de kosten zijn. De makelaar brengt natuurlijk een bedrag in rekening voor de verkoop van uw woning. Sons Real Estate hanteert een vast bedrag voor de verkoop van uw huis. Dit heet courtage en dit is 0,95% van de verkoopwaarde van uw woning met een minimum tarief van €2300,-. Dat wil zeggen dat wanneer u uw woning gaat verkopen met een waarde van €175.000,- u altijd vast zit aan de minimum kosten van €2300,- voor de uit te voeren werkzaamheden. U heeft dus altijd een vaste prijs van de verkoopwaarde. Zo bent u er van verzekerd dat wij ons uiterste best doen om de beste prijs voor uw huis te krijgen.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van particuliere woningen werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 200 kilometer aan. Bekijk hier meer over op de pagina 'werkgebied'. Ook in steden als Zwolle, Nijmegen of Wageningen zijn wij regelmatig actief.

De vastgoedmakelaar die actief is in Utrecht
  - Beleggingspanden Utrecht
  - Bedrijfspand Utrecht
  - Makelaar Utrecht
  - Vastgoed Utrecht

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!null