Snel zelf huis verkopen in Eindhoven aan woning opkoper?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Huis verkopen zonder makelaar

Direct uw huis verkopen in Eindhoven?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Eindhoven

Huis snel verkopen in Eindhoven?

Voor het snel verkopen van uw huis in Eindhoven en omstreken, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar die ook zelf huizen opkoopt. Zowel voor een directe verkoop, eventueel na een kleine renovatie of verbouwing. Maar ook worden onze opgekochte huizen veelal ingezet als huurpand, bijvoorbeeld aan studenten. Zeker in een stad als Eindhoven komen studentenhuizen voor, al zal de intensiteit aan studenten hoger liggen in plaatsen als Nijmegen of Tilburg. Eindhoven is echter een grotere en dynamische stad en is erg veelzijdig. Zo is Eindhoven al meerdere keren uitgeroepen tot voetbal hoofdstad en niet te vergeten de Philips stad. Een stad met een mooie en grote historie die plaats biedt aan alle soorten bewoners.

Sons Real Estate is een landelijke opkoper, maar is in Brabant regelmatig actief als zowel vastgoedmakelaar en als huizen opkoper. Wij zijn goed bekend met de mogelijkheden en hebben een vrij groot netwerk van collega makelaars, opkopers en andere vastgoedbedrijven. Een overeenkomst tussen de stad Eindhoven en Sons Real Estate is overduidelijk de veelzijdigheid. Sons Real Estate haalt het maximale uit woningen vanwege de vele mogelijkheden om (toekomstig) bewoners een mooie leefomgeving te bieden. Wij beschikken over een eigen bouwteam, dus ieder soort (klus)woning pakken wij met beiden handen aan. En daarnaast houden wij meerdere toepassingsvormen voor ogen, van directe doorverkoop tot het inzetten van studentenhuisvesting.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

  • Onze klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis waardebepaling!
  • Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Eindhoven!
  • De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
  • Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden

Uiteraard bent u ook welkom als u in een gemeenten in de omgeving van Eindhoven woont. Wij hebben in het verleden woningen aangekocht in onder andere Veldhoven, Best, Son, Valkenswaard en Helmond. En ook in de grote plaatsen Tilburg, Den Bosch of Maastricht kunt u bij ons terecht.

null

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van particuliere woningen werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 200 kilometer aan. Bekijk hier meer over op de pagina 'werkgebied'. In de nabijheid van Enschede heeft Sons Real Estate ook woningen in het verleden gekocht in Tilburg, Nijmegen en Maastricht.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1   Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

Stap 2   Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

Stap 3   U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

Stap 4   Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

null