Huis verkopen Veldhoven

Uw huis in Veldhoven goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Veldhoven? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en koopt elk type woning voor eigen rekening. Ontvang eerst een vrijblijvend aanbod, zonder enige verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Veldhoven?

Wenst u uw huis te verkopen in Veldhoven? Sons Real Estate is een opkoper en kan binnen één werkdag een bod doen op uw woning. We zorgen te allen tijde voor een passend bod, zonder enig voorbehoud. Als u ingaat op ons aanbod, dan is kan de verkoop van uw woning al binnen één week rond zijn. Om u direct zekerheid en rust te geven omtrent de verkoop, kunt u zelf de overdrachtsdatum bepalen en in de tussentijd op zoek gaan naar een vervangende woning. Aangezien wij als vastgoedmakelaar landelijk opereren, kunt u ook uw huis verkopen in Vessem, Waalre en uiteraard Eindhoven.

Direct zekerheid met een verkoop aan de vastgoedmakelaar

Als opkopende vastgoedmakelaar willen wij huiseigenaren direct zekerheid geven. Omdat wij elke type woning voor eigen rekening aankopen, bent u verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud. U kunt uw rijtjeswoning, appartement, boerderij of vrijstaand huis, in alle staten van onderhoud aanbieden. We bepalen de waarde van uw woning namelijk op een verscheiden aantal factoren. Zo bekijken we het afwerkingsniveau, renovaties en/of aanbouwingen en bekijken we tevens verkochte woningen in de omgeving. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat er een korte bezichtiging plaatsvindt voordat er een definitief aanbod wordt gedaan.

Flexibele verkoopvoorwaarden en geen makelaarskosten

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop van uw woning. Als vastgoedmakelaar zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden zoals de verhuisdatum, maar ook als u inboedel zoals zware kasten of bedden wilt laten staan, is dat bespreekbaar. Omdat wij direct een bod doen op uw woning, is er geen sprake van een courtage of een andere provisie. Zo kunt u al gauw duizenden euro’s besparen als u dat vergelijkt met een regulier verkooptraject. Als u uw huis wilt verkopen in Veldhoven of omgeving, dan kunnen wij u snel van dienst zijn. Neem contact op of laat uw gegevens achter. We nemen spoedig contact met u op om de woninggegevens te bespreken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!