Huis verkopen Nuenen

Uw huis in Nuenen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Nuenen zonder onduidelijkheden of problemen? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Nuenen?

Snel uw huis verkopen in of nabij Nuenen? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens diverse woningen voor eigen rekening aankoopt. We bieden huiseigenaren een zeker en snel verkooptraject, ongeacht het type woning dat u wilt aanbieden. Bij het verkopen van een woning komt uiteraard veel kijken, daarom zorgen wij voor een bod zonder enig voorbehoud en kunt u rekenen op veel flexibiliteit. Wilt u een huis verkopen in Nuenen of in omliggende plaatsen zoals Geldrop, Eindhoven of Mierlo? Neem dan contact op Sons Real Estate.

De waarde van uw woning in Nuenen bepalen

Als u op korte termijn uw woning in Nuenen om omgeving wenst te verkopen, dan kunt u vrijblijvend een aanvraag doen via Sons Real Estate. Een aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos. Als u aanvraag binnen is, dan gaan onze taxateurs direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Zo bekijken we in alle gevallen de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Daarnaast kijken we naar vergelijkbare woningen in de omgeving. Op die manier krijgen we een goede indicatie. Uiteraard zal er een fysieke opname plaatsvinden, waarna wij zorgen voor een uitstekend bod, zonder enig voorbehoud.

Voordelen van directe verkoop aan Sons Real Estate

Ten opzichte van een regulier verkooptraject, kunnen wij uw woning direct aankopen. Aangezien wij woningen direct voor eigen rekening kunnen aankopen, bent u verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud. Omdat er geen meerdere kopers, bezichtigingen en biedingen zijn, is uw woning in de meeste gevallen al binnen één week verkocht. Voordeel is dat we opkopende vastgoedmakelaar verkopers veel opties kunnen bieden. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum te bepalen, zodat u in alle rust in uw woning kunt blijven tot de dag dat u uw nieuwe woning kan betreden. Voor een directe verkoop aan ons, hoeft u geen enkele makelaarskosten zoals een courtage, vast tarief of een provisie af te dragen. Als u uw huis op korte termijn wilt verkopen in Nuenen of omgeving, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Neem contact voor meer informatie of laat uw gegevens achter middels het online contactformulier op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!