Huis verkopen Geldrop

Uw huis in Geldrop goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen rondom Geldrop zonder verkoopstress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Geldrop zonder verkoopstress?

Wilt u een huis verkopen in Geldrop of in omliggende plaatsen zoals Eindhoven, Heeze of Mierlo? Dan biedt Sons Real Estate een snel en stressvrij verkooptraject voor elk type woning. We zorgen voor een snelle waardebepaling en doen vervolgens een vrijblijvend bod. Bij akkoord kunt u rekenen op een soepel verkooptraject, waarbij u de tijd krijgt om op zoek te gaan naar een vervangende woning.

Uw huis verkopen aan de makelaar

Als u een huis in Geldrop of omstreken heeft staan, dan kunt u via Sons Real Estate vrijblijvend een aanbod ontvangen. We zijn als opkoper van vastgoed, geïnteresseerd in elke type woning. Of het nu gaat om een appartement, studio, een tiny house of een boerderij. We zorgen voor een vlotte waardebepaling en doen vervolgens een bod zonder enig voorbehoud. Door onze marktkennis en ervaring is de waarde van uw woning in Geldrop snel bepaald. Tijdens een korte opname bekijken we zowel de onderhoudsstaat als het afwerkingsniveau van uw woning. Ook bekijken we vergelijkbare woningen in uw wijk of de regio om een goed inzicht te krijgen in de vraagprijs en daadwerkelijke verkoopprijs.    

Bespaar op makelaarskosten en kies voor flexibiliteit

Wilt u ingaan op ons bod? Dan kunt u rekenen op een zowel snel als flexibel verkooptraject. Zo is uw woning in vele gevallen al binnen één week verkocht. Het voordeel aan een directe verkoop aan ons, is dat u de voorwaarden van de verkoop van uw woning zelf bepaalt. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum vast te stellen, zodat u in alle rust op zoek kunt gaan naar een vervangende woning en verzekerd bent van een soepele overgang. Heeft u zware inboedel zoals een kast, bed of ander meubilair in uw woning staan? U kunt er dan voor kiezen om dit te laten staan. Bent u genoodzaakt uw woning te verkopen, maar wilt u wel graag huren? In vele gevallen kunt u uw huidige woning na verkoop voor een lange periode huren. Zo hebben we als opkopende vastgoedmakelaar nog veel meer opties voor huiseigenaren. Neem contact op of laat uw gegevens achter. Uw huis verkopen in Geldrop is eenvoudig en snel via vastgoedmakelaar Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!