Huis verkopen Uden

Uw huis in Uden goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Castricum? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Graag snel uw huis verkopen in Uden?

Wenst u snel uw huis te verkopen in Uden? Het verkopen van uw huis kan Sons Real Estate voor u regelen. Wij kunnen directe zekerheid bieden, door binnen 24 uur een bod op uw huis uit te brengen. Dit bod is overigens geheel gratis, vrijblijvend en marktconform. Wij bepalen dit bod door een gratis waardebepaling op te stellen. Hierdoor ontloopt u een lang verkooptraject met een makelaar, waar tevens hoge makelaarskosten aan verbonden zijn. Sons Real Estate vraagt voor de dienst die geleverd wordt geen kosten. Het financiële plaatje komt alleen te pas wanneer wij uw huis hebben gekocht. Dit kan binnen één week gerealiseerd worden, doormiddel van een afspraak bij de notaris. 

Sons Real Estate geeft woningbezitters de nodige rust en ontneemt de mogelijke stress bij een verkooptraject. U kunt bijvoorbeeld in uw woning verblijven, ook al hebben wij deze gekocht. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten bij het kopen van een nieuwe woning. Bij vele twijfels kunt u uw verkochte huis gewoon huren, indien gewenst. Bovendien biedt het bod wat wij uitbrengen directe zekerheid en u ontloopt financieringsvoorbehoud. Ondervinden we achteraf verborgen gebreken? Geen stress, wij nemen dit risico geheel op ons! 

Wij zijn dus de ideale partner als het gaat om het snel verkopen van uw woning in Uden. Het kopen van woningen kan op alle plekken zijn. Denk hierbij aan bekende plekken als; de Leeuweriksweg tot de Land Van Ravensteinstraat of van de Herpenstraat tot de Kleefsestraat. Dit kunnen bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoningen, tussenwoningen of hoekhuizen zijn. Sons Real Estate besteedt zijn dienst ook over omliggende gebieden uit, zoals; Vorstenbosch, Nistelrode, Volkel, Veghel en Zeeland. 

Redenen waarom u uw huis in Uden het best aan Sons Real Estate kunt verkopen

Verhuurd huis verkopen in Uden met huurders erin?

Bezit u een woning met huurders erin en wilt u deze snel verkopen? Geen probleem, Sons Real Estate koopt zowel leegstaande woningen als verhuurde woningen. De waarde hiervan wordt op een andere manier bepaald. Zo kan een leegstaande woning berekend worden door onder andere, de staat van het huis en de ligging. Bij een woning in verhuurde staat komen naast deze factoren ook andere factoren kijken. Denk hierbij aan de hoogte van de huurinkomsten over een doorlopende periode en de vaste lasten. Een woning in verhuurde staat kan overigens alleen gekocht worden als de huurders zekerheid hebben op een verblijf. Dit is volgens regelementen zo bepaald. Wanneer hier aan voldaan is kunnen wij het verkooptraject aan gaan.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!