Snel zelf huis verkopen in Amsterdam aan woning opkoper?
Huis verkopen Amsterdam

Direct uw huis verkopen in Amsterdam?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten woningen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Amsterdam

Uw huis in Amsterdam verkopen met zekerheid?

Wilt u direct uw huis verkopen in Amsterdam? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat zelf woningen opkoopt. Wij brengen geheel kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod uit op uw woning. Het voordeel van uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar is dat direct met zekerheid uw huis heeft verkocht. Wij bieden namelijk zonder financieringsvoorbehoud. Tevens kunt u rustig in uw huis blijven wonen terwijl uw woning verkocht is. U kunt namelijk in uw woning blijven tot u een nieuwe woning heeft gevonden.

De verkoop van uw huis in Amsterdam is dus nog nooit zo eenvoudig geweest!Vrijblijvende waardebepaling

Wij komen altijd geheel vrijblijvend bij u langs om een waardebepaling van uw huis te doen. Nadat wij de waarde hebben bepaald, nemen wij contact met u op en bespreken onze bevindingen.

Waarom uw woning verkopen in Amsterdam aan Sons

  • U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten!
  • Gratis en vrijblijvend bod op de woning
  • Indien gewenst kunt u uw inboedel achterlaten
  • U kunt rustig in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft
  • Geen financieringsvoorbehoud, dus met zekerheid verkocht
  • Achteraf ontdekte verborgen gebreken zijn voor ons rekening
  • Verzekerd van een marktconform bod!


Huis verkopen Amsterdam


Sons Real Estate is actief in alle delen van Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Noord, Amsterdam-West en Zuid. Maar ook in omliggende plaatsen als Amstelveen, Almere of Abcoude.

Snel huis verkopen Amsterdam

Heeft u liever geen zin in een langdurig makelaarstraject en de risico’s van verkoop? U kunt uw woning dus ook rechtstreeks aan Sons Real Estate verkopen. Het voordeel is dat u zo geen hoge makelaarskosten kwijt ben en binnen één dag een bod op uw huis heeft zonder enige voorbehouden. Dat wil zeggen dat het bod dat is uitgebracht bindend is en u direct verzekerd bent dat uw huis is verkocht. Dit is heel fijn wanneer u op het punt staat om een andere woning te kopen. Zo loopt u dus niet het risico dat u met dubbele lasten komt te zitten.


Huis verkopen Amsterdam

Kosten huis verkopen Amsterdam

Wanneer u uw huis aan Sons Real Estate verkoopt dan kost het u helemaal niks. Wanneer u uw woning gaat verkopen in Amsterdam via een reguliere makelaar dan zijn hier uiterwaard wel kosten aan verbonden. De makelaar brengt natuurlijk een bedrag in rekening voor de verkoop van uw woning. Een gemiddelde makelaar rekent een percentage voor de verkoop van uw huis. Dit heet courtage en dit is tussen de 1% en 2% van de verkoopwaarde van uw woning met een minimum tarief van €2500,-. Dat wil zeggen dat wanneer u uw woning gaat verkopen en 1% courtage betaald, u vervolgens €3500,- aan de makelaar kwijt bent. Daarnaast berekent een makelaar vrijwel altijd opstartkosten. Dit is een bedrag van tussen de €500,- en €800,- die u altijd kwijt bent. Dus ook als u uw huis niet verkoopt. Uw huis verkopen aan een vastgoedbedrijf bespaart u dus al gauw duizenden euro's. 


Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlWerkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is landelijk actief als opkoper van particuliere woningen en wij werken in geheel Nederland en België. U kunt dus met elke type woning bij ons terecht voor het ontvangen van een vrijblijvend bod.


Actief in omliggende gemeenten van Amsterdam

Wij zijn actief in alle omliggende en nabijgelegen steden rondom Amsterdam. Van Amstelveen, Haarlem, Almere, Zaandam tot Alkmaar!


Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Wat is het verschil met het verkopen van uw woning via verkoopmakelaar?

- U ontvangt binnen enkele dagen gratis een vrijblijvend bod

- Uw huis kan binnen een week zijn verkocht

- U heeft volledige zekerheid over de verkoop van uw woning

- Geen risico dat u woning meer dan 6 maanden op Funda blijft staan

- U hoeft geen bezichtigingen te doen

- Uw woning zal niet op Funda worden geplaatst