Beleggingspand verkopen Amsterdam

Wilt u uw beleggingspand verkopen in of rondom Amsterdam? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van beleggingspanden. Wij kopen alle soorten beleggingspanden op voor de opbouw van onze eigen portefeuille. Mocht uw pand niet passen in onze portefeuille, dan is de juiste koper direct geregeld.
Uw partner bij de verkoop van uw beleggingspand

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingspand
Verkoop aan een vastgoedbedrijf die zijn eigen portefeuille opbouwt
Wij zorgen direct voor kopers als uw pand niet in onze eigen portefeuille past
U ontvangst een bod zonder financieringsvoorbehoud
Wij regelen alles van A tot Z gedurende de verkoop van uw beleggingspand
Beoordeeld met een 9.4
Voor het beste bod

Wij bieden zonder voorbehoud van financiering

Alle soorten beleggingspanden

Voor beleggingspanden in alle staten en bouwjaren!

Gratis verkopen

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw beleggingspand.

Beleggingspand verkopen in of rondom Amsterdam?

Wilt u uw beleggingspand in Amsterdam goed en snel verkopen? Meldt dan uw beleggingspand dan aan staat voor een gratis en vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering.Sons Real Estate is een all-round opkoper van alle soorten beleggingspanden van studentenpand tot verhuurde woningen in de omgeving van Amsterdam. Meldt uw beleggingspand kosteloos aan voor een vrijblijvende waardebepaling. Daaruit vloeit altijd een goed bod zonder voorbehoud van financiering. Hoe kunnen wij u voorzien van een marktconform bod op uw beleggingspand? Dit kan dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders, opkopers en beleggers waarbij enerzijds uw beleggingspand aan kunnen doorverkopen, maar primair bouwen wij onze eigen beleggingspand portefeuille op. Uw huurders worden dan door ons bediend met een professionele verhuurbeheer en heeft ook nergens meer omkijken naar..

Hoe werkt het?

Na aanmelding van uw beleggingspand met opgave van de huuropbrengsten en korte beschrijving van de staat van het onderhoud, bieden wij u op werkdagen binnen een werkdag een vrijblijvend bod aan op afstand. U hoeft hiervoor geen bezichtiging te houden. Pas als de onderhandelingen in een gevorderd stadium zijn, zal de bezichtiging plaatsvinden. Zo heeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden, voordat u een bezichtiging hoeft te houden. Er zijn uiteraard uitzonderingen. Dankzij onze ervaring, komt er  bij een bezichtiging in een later stadium  nauwelijks nieuwe dingen naar voren, en zorgen wij er toch voor dat u direct zekerheid verkrijgt in een vroeg stadium Heeft u een beleggingspand in amsterdam-noord in amsterdam-west of amsterdam-oost of zelfs in omliggende plaatsen zoals Amstelveen Zaandam of Almere, dan komt uw beleggingspand altijd in aanmerking voor een vrijblijvende waardebepaling en zonder voorbehoud van financiering

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Overzicht beleggingspanden

Alle soorten panden

Sons Real Estate is gespecialiseerd in beleggingspanden en de transformatie van panden. Zo kan het voorkomen dat Sons Real Estate een oud hotel transformeert tot beleggingspand voor particuliere huurwoning. Maar ook studentenhuizen, hotels, kantorenpandengarages en ander onroerend goed worden doorgaans aan ons aangeboden. Lees hier eventueel meer over het kopen en verhuren van panden of huizen.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag vastgoedadvies omtrent de  verkoop van een beleggingspand? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraag dan een kosteloos vastgoedadvies gesprek aan. U kunt ons contacten via info@sonsrealestate.nl of 085 004 7350. Ook kunt u onze knop ‘kom in contact’ aanklikken om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Meer informatie binnen onze website:

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!