Huis verkopen Naaldwijk

Uw huis in Naaldwijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Castricum? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Naaldwijk aan woning opkoper

Snel uw huis verkopen in Naaldwijk? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke en marktconforme prijs. Dit resulteert in een versnelt verkooptraject zonder tussenpersoon, waardoor u torenhoge makelaarskosten ontloopt. Bent u bang om uw huis snel te moeten verlaten, geen paniek! Sons Real Estate geeft u namelijk de mogelijkheid om in uw woning te verblijven tot u een nieuw huis heeft gevonden. Zo ontloopt u dubbele hypotheekkosten en een vertraagt verkooptraject. Wij brengen altijd een marktconform bod uit zonder enige voorbehouden, waardoor u directe zekerheid heeft en snel uw huis kunt verkopen. 

Wat kunt u verwachten?

Het verkopen van een huis kan voor woningbezitters stressvol zijn. Deze zorg wilt Sons Real Estate graag van u ontnemen. Wij kunnen een bezoek bij u brengen en naderhand een waardebepaling opstellen. Hierbij spelen factoren als de staat van onderhoud en de locatie van het betreffende huis een rol. Aan de hand van de waardebepaling kunnen wij een gratis en vrijblijvend bod op uw huis uitbrengen. Het bod kan binnen een tijdsbestek van 24 uur uitgebracht worden. Bij het verkooptraject kunnen wij binnen één week een afspraak geregeld hebben met de notaris. Is er sprake van inboedel die u niet wenst mee te nemen? Geen probleem, deze kun u gerust achterlaten in uw woning. Bovendien zullen wij achteraf verborgen gebreken voor onze rekening nemen.

Waarom snel uw woning verkopen in Naaldwijk aan Sons Real Estate

Voor Naaldwijk & gehele regio Westland

Sons Real Estate kan uw huis in geheel Naaldwijk direct kopen. Van de Geestweg tot de Tuinen, langs de Verburchlaan of de Dijkweg. Dit zijn allen gewilde plekken in Naaldwijk om te wonen. Van een tuinderswoning tot een rijtjeshuis, u kunt elke woning bij ons aanmelden. Bovendien kunt u ook uw huis verkopen in omliggende plaatsen, zoals; s’-Gravenzande, Honselersdijk, De Lier, Monster en Poeldijk. 

Verhuurd huis verkopen in Naaldwijk met huurders erin?

Naast het verkopen van een leegkomende woning, kunt u ook een woning in Naaldwijk verkopen wanneer deze een verhuurde staat betreft. Is er sprake van bewoners in de huurwoning? In dit geval stellen wij een waardebepaling op voor de verhuurde staat. De waarde voor verhuurde of leegstaande staat verschilt namelijk van elkaar. Er zijn bepaalde factoren bepalend voor de waarde van een verhuurde staat, zoals de hoogte van de vaste lasten en de huurinkomsten. Bovendien kunt u een huis in verhuurde staat alleen verkopen als de huurders erin blijven wonen. Dit heeft te maken met de huurbescherming waar de huurders recht op hebben. Voor zowel leegstaande en verhuurde woningen kunnen wij binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod uitbrengen. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!