Huis verkopen ‘s-Gravenzande

Uw huis in ‘s-Gravenzande goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

U kunt eenvoudig en snel zelf uw huis verkopen in ’s-Gravenzande tegen een goed bod. Verkoop nu uw huis aan Sons Real Estate u bespaart hiermee duizenden euro’s aan makelaarskosten en veel tijd. Wij nemen simpelweg alles wat bij de verkoop van uw woning komt kijken voor u uit handen, we verzorgen de administratieve handelingen en betalen alle verkoopkosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in ‘s-Gravenzande

Als u plannen heeft om uw huis direct te verkopen in ‘s-Gravenzande, Monster, Hoek van Holland, Maasdijk of de nabije omgeving, neem dan vandaag nog contact op met Sons Real Estate. Als vastgoedonderneming kopen wij uw woning rechtstreeks, zonder tussenpersonen. Wij bieden u een snel en flexibel verkooptraject zonder de gebruikelijke onzekerheden. Ongeacht het type woning kunt u bij ons een vrijblijvende aanvraag indienen, en binnen één werkdag ontvangt u een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud.

Verkooptraject zonder onzekerheden en verkoopstress

Als u uw huis snel wilt verkopen in ‘s-Gravenzande, bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat er geen tussenpersonen betrokken zijn en wij woningen kopen voor eigen rekening, profiteert u van talrijke voordelen. Ten eerste heeft u volledige zeggenschap over de verkoopvoorwaarden, inclusief de mogelijkheid om de overdrachtsdatum naar uw wens vast te stellen. Bovendien vermijdt u hoge makelaars- en notariskosten. Ongeacht de onderhoudsstaat en het type woning kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een luxe villa, een boerderij in perfecte staat, een gezellige tussenwoning, een charmant landhuis, een tiny house of een verouderd appartement, wij doen snel een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud.

Taxeren van uw woning in ‘s-Gravenzande

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij snel een bod uitbrengen. Een van onze taxateurs gaat onmiddellijk aan de slag met de taxatie van uw woning. Hierbij worden alle relevante factoren in overweging genomen die van invloed zijn op de waarde van uw huis, zoals de onderhoudsstaat, het afwerkingsniveau en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt. Op basis van deze gegevens kunnen wij u binnen de kortste keren een indicatie geven. We plannen graag een afspraak voor een opname ter plaatse in. Wilt u direct uw huis verkopen in ‘s-Gravenzande of elders in de regio? U kunt uw gegevens bij ons achterlaten via ons online contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!