Huis verkopen De Lier

Uw huis in De Lier goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in het prachtige De Lier of een van de nabijgelegen plaatsen zoals Hoek van Holland, Maasdijk, Naaldwijk of Maassluis. En wenst u uw huis goed en snel te verkopen? Sons Real Estate is dé opkoper voor alle woningen in de gehele regio Westland én Rijnmond.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in De Lier

Bent u van plan om uw huis snel te verkopen in De Lier, Kwintsheul, Maasdijk, Wateringen of andere nabijgelegen plaatsen? Neem dan nu contact op met Sons Real Estate. Als vastgoedbedrijf kopen wij huizen voor eigen rekening en doen we een uitstekend bod op uw woning. Het aanvragen van ons bod is volledig kosteloos en vrijblijvend. Bij ons zijn er geen tussenpersonen of hoge makelaarskosten. Wij verwelkomen elk type woning en garanderen een soepele en snelle verkoop zonder zorgen.

Naadloze overgang naar uw nieuwe woning

Als u uw huis binnen korte tijd wilt verkopen in De Lier, staan wij voor u klaar. Omdat wij huizen rechtstreeks kopen zonder tussenkomst van derden, kunnen wij u een vlotte en zorgeloze verkoop bieden. U heeft de volledige vrijheid om de verkoopvoorwaarden te bepalen, inclusief de datum van overdracht die het beste bij u past. Wij streven naar een naadloze overgang naar uw nieuwe woning. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw huis na verkoop terug te huren. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge makelaars- of notariskosten. Wij communiceren altijd op een transparante manier.

Wij kopen elk type huis in De Lier

U kunt bij ons snel een passend bod aanvragen zonder financieringsvoorbehoud. Wij zijn geïnteresseerd in elk type woning, of het nu een boerderij, landhuis in topconditie is, of een appartement of tussenwoning die in een mindere staat verkeert. Zodra u uw aanvraag heeft ingediend, zorgen wij voor een snelle afspraak met een van onze ervaren taxateurs. Zij zullen uw woning ter plaatse beoordelen en alle factoren in overweging nemen die van invloed zijn op de waarde van uw huis. Dit omvat de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de regio. Als u snel uw huis in De Lier wilt verkopen, vul dan vandaag nog ons contactformulier in of bel ons direct.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!