Huis verkopen Maasdijk

Uw huis in Maasdijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Maasdijk? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Maasdijk?

Staat u op het punt om uw huis te verkopen in Maasdijk of een van de omliggende steden zoals Maassluis, Monster, ‘s-Gravenzande, of Hoek van Holland? Sons Real Estate biedt een efficiënte en betrouwbare optie voor directe verkoop. Wij kopen uw huis rechtstreeks van u, zonder onnodig lange en onzekere verkoopprocessen. Dit betekent dat u direct zekerheid heeft en een zorgeloze verkoop kunt verwachten.

Snel uw huis verkocht in Maasdijk

Als u uw huis snel en discreet wilt verkopen in Maasdijk of de nabijgelegen gebieden, dan biedt Sons Real Estate de perfecte oplossing. Bij ons ontvangt u onmiddellijk een vrijblijvend bod zonder vervelende voorwaarden. U hoeft geen eindeloos verkooptraject te doorlopen. Binnen een week kunt u uw huis in Maasdijk al overdragen. Mocht u liever een uitgestelde oplevering willen, dan is dat ook een optie. U kunt in uw huis blijven wonen totdat u uw nieuwe woning kunt betrekken. Onze flexibiliteit strekt zich uit tot de overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden, omdat we uw woning direct voor eigen rekening kopen.

Verhuurd huis verkopen in Maasdijk met huurders erin?

Woningbezitters uit Maasdijk met verhuurde woningen kunnen ook snel hun huis aan ons verkopen. Dit kan mogelijk zijn voor zowel leegstaande woningen als woningen in verhuurde staat. De waarde verschilt wel bij deze twee verschillende type woningen. De waarde van de woning in verhuurde staat zal namelijk op basis van de vaste kosten en huurinkomsten bepaald worden. Huurders hebben een huurbescherming, hierdoor is het alleen mogelijk om de verhuurde woning te verkopen als de huurders erin kunnen blijven.

Geen hoge makelaars- of notariskosten

Kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate kan u aanzienlijk geld besparen. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder financieringsvoorbehoud, waardoor u de tijdrovende zoektocht naar potentiële kopers en het regelen van talloze bezichtigingen kunt overslaan. De verkoop van uw huis kan snel en zonder onzekerheden worden gerealiseerd. Het grootste voordeel is dat u kunt besparen op de gebruikelijke verkoopkosten. U betaalt geen makelaarskosten of notariskosten voor de overdracht. Dit kan resulteren in besparingen van duizenden euro’s wanneer u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Neem vandaag nog contact met ons op om uw huis volledig kosteloos te verkopen in Maasdijk.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!