Huis verkopen Schalkhaar

Uw huis in Schalkhaar goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel en met directe zekerheid uw huis verkopen in Schalkhaar? Verkoop uw huis aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw huis kunt verkopen, zonder tussenkomst van derden. Zo kopen we elk type huis, ongeacht de staat, formaat of ligging. Onze taxateurs kunnen snel op locatie zijn voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo ook als u uw huis wilt verkopen en u woont in Deventer, Bathmen, Diepenveen of elders rondom in Schalkhaar, bent u bij ons aan het juiste adres. Uw huis in Schalkhaar verkopen aan een vastgoedkoper Wilt u uw huis verkopen in of nabij Schalkhaar? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en koopt uw huis direct voor eigen rekening. Zo garanderen we een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. U bent in alle gevallen verzekerd van een bod zonder voorbehoud, waarna u kunt besluiten om uw huis aan ons te verkopen. We kopen alle type huizen voor eigen rekening, zodat u elk soort huis aan ons kunt verkopen voor een marktconforme prijs. Zo ontzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht, als u akkoord gaat met ons voorstel. We denken graag met u mee, zodat u op een soepele manier uw huis kunt verkopen. De waarde van uw huis in Schalkhaar Om de waarde van uw huis in Schalkhaar te bepalen, bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Zo is de staat van uw woning minder van belang, als u graag uw huis wilt verkopen. Dankzij onze lokale marktkennis en ervaren taxateurs, bent u verzekerd van een passend bod op elk type huis. Bij het bepalen van de waarde is de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau het meest van belang. Daarnaast wordt er uiteraard gekeken naar het type woning, omvang en de ligging. Zo bent u altijd verzekerd van een passend bod. Laat uw gegevens achter als u uw huis wilt verkopen in of rondom Schalkhaar.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Gaast

Wilt u snel uw huis verkopen in Gaast, Ferwoude, Piaam, Parrega of omstreken? Neem dan contact op met Sons Real Estate. Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie waaraan u direct alle soorten woningen kunt verkopen. Wij streven naar een flexibel en vlot verkooptraject zonder onzekerheid. Een aanvraag voor iedere soort woning is vrijblijvend en volledig gratis. Ook brengen wij altijd een marktconform bod uit zonder voorbehoud van financiering. Heeft u meer vragen? Dan staan wij graag te woord.

Een verkooptraject zonder zorgen

Wij vinden dat een verkooptraject zonder zorgen moet verlopen. Daarom kunt u bij ons voor alle soorten woningen terecht. Of u nu een villa, boerderij, appartement of rijtjeswoning in verouderde staat wil verkopen, ze komen allemaal in aanmerking voor een uitstekend bod. Op korte termijn zullen wij na een aanvraag een waardebepaling uitvoeren. Alle factoren die een rol spelen bij de waarde van uw woning worden dan vakkundig in kaart gebracht. Zo kunt u denken aan de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Na de taxatie kunt u van Sons Real Estate vaak al binnen één werkdag een uitstekend bod op uw woning verwachten.

Een uitgestelde oplevering

Wij bieden u zo veel mogelijk flexibiliteit. Bij Sons Real Estate kunt u dan ook kiezen voor een uitgestelde oplevering. Dit kan met name prettig zijn als u de overgang naar uw nieuwe woning wil vergemakkelijken. U kunt namelijk geheel naar eigen wens de overdrachtsdatum vaststellen. Daarnaast is het ook bespreekbaar om zware inboedel in uw oude woning te laten staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedden en kasten. Het is vaak zelfs mogelijk om een voorschot te ontvangen. Hiermee zou u dan bijvoorbeeld een nieuwe inboedel kunnen aanschaffen. Wilt u graag direct uw huis verkopen in of rondom Gaast? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!