Huis verkopen Bathmen

Uw huis in Bathmen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Bathmen? U kunt uw huis direct aan vastgoed opkoper Sons Real Estate verkopen. U ontvangt van ons een vrijblijvend bod, geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Bathmen?

Wilt u uw huis verkopen in Bathmen of omliggende plaatsen zoals Deventer, Lettele, Schalkhaar of elders in de regio? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct elk soort woning kunt verkopen. We kopen uw woning, ongeacht de locatie of staat, direct met eigen middelen. Ons bod is daarom ook zonder enig financieringsvoorbehoud. Op die manier weet u als verkoper direct wat u gegarandeerd kunt ontvangen voor de woning. Wilt u uw huis verkopen in Bathmen of omstreken, dan kunt u direct een vrijblijvend bod ontvangen van Sons Real Estate.

Zekerheid met een verkoop aan de vastgoedmakelaar

Als u graag uw huis in Bathmen of omstreken wilt verkopen, dan kunt u een verkoopmakelaar inschakelen. Ook is het mogelijk om uw huis direct te verkopen aan een vastgoed opkoper. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die divers vastgoed voor eigen rekening aankoopt. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van appartementen, rijtjeswoningen, vrijstaande huizen en hoekhuizen, maar ook op complete landhuizen, villa’s of boerderijen doen wij graag een bod. De staat van uw woning is hierbij minder van belang. Uw huis kunt u dus in een verouderde staat aanbieden, maar ook in een nieuwbouwstaat. Na een grondige taxatie, zorgen we voor een definitief bod, zonder enig voorbehoud.

Een flexibele verkoop zonder enige makelaarskosten

Bij Sons Real Estate bent u in alle gevallen verzekerd van een flexibele verkoop. Als vastgoedmakelaar zijn we landelijk actief en kunnen wij u in veel zaken tegemoetkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de verhuisdatum bepalen. U loopt dan niet het risico om met twee huizen te zitten en u kunt in alle rust op zoek gaan naar een nieuwe woning. Uw huis in Bathmen kunt u dus zowel uitgesteld als direct aan ons opleveren. Daarnaast zijn we ook flexibel in het laten staan van ongewenste inboedel. Zeker als u snel over wilt naar uw vervangende woning, dan is het mogelijk om inboedel zoals zware kasten of bedden te laten staan. Bijkomend voordeel is dat u geen enkele kosten betaalt voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen op uw huis in of nabij Bathmen? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met ons op!

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!