Waarde bedrijfspand bepalen

Waarde van uw bedrijfspand bepalen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Waarde bedrijfspand bepalen

Wilt u de waarde van uw bedrijfspand laten bepalen? Het is een belangrijke stap. Of u nu uw bedrijfspand daadwerkelijk wilt verkopen of dat u gewoon wilt weten waar u staat; het is altijd handig. Bij SONS Real Estate zijn we experts op het gebied van vastgoed en helpen we u graag met een nauwkeurige waardebepaling. Door het contactformulier op onze site in te vullen, zorgen wij voor een vrijblijvende taxatie op locatie. Dien vandaag nog een aanvraag in.

Documenten verzamelen voor de waardebepaling

Om een grondige waardebepaling te kunnen uitvoeren, moet u de nodige documenten verzamelen en organiseren. Dit kan onder meer bestaan uit bijvoorbeeld een eigendomsbewijs. Dit zijn de documenten die bevestigen dat het pand van u is. Daarnaast komt kadasterinformatie altijd van pas. Dit zijn gedetailleerde gegevens over de eigendomsgrenzen en registratie. Ook dingen als huurcontracten indien u het bedrijfspand verhuurt, bouwtekeningen en specifieke andere documenten kunnen van pas komen. Daarnaast is het altijd handig om het bestemmingsplan erbij te pakken. Dit is, voor bedrijfspanden, van groot belang voor toekomstige kopers en dus ook voor de waarde van het pand. 

De staat van het pand 

Het is bovendien altijd goed om naar de staat van het pand te kijken. Een pand dat in slechte staat is, zal vanzelfsprekend minder opleveren. Een inventarisatie van alle gebreken maken, is daarom wel zo handig. U kunt besluiten om dit zelf aan te pakken óf om dit te laten voor wat het is. Bij SONS Real Estate nemen we dit graag voor u uit handen. Onze eigen bouwafdeling zal ervoor zorgen dat het pand in piekfijne staat is voor de volgende verkoper.

Uw bedrijfspand laten taxeren en verkopen

Wilt u de waarde van uw bedrijfspand laten bepalen? Dat is zo gedaan, als u het contactformulier op de site van SONS Real Estate invult. Wij sturen dan zo snel als mogelijk vrijblijvend een professionele taxateur bij u langs wanneer het u schikt. Er wordt gekeken naar alle relevante factoren en daarna wordt er een nauwkeurige waardeschatting van het bedrijfspand gegeven. Bovendien wordt er meteen een vrijblijvend bod uitgebracht, zonder enige verplichtingen.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!