Pand verkopen zonder makelaar?

Wilt u uw pand verkopen zonder makelaar? Wat als er nu een makelaar is die geen kosten rekent aan verkoper maar alleen achteraf kosten bij koper in rekening brengt?

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Pand verkopen zonder makelaar

Wilt u uw pand verkopen zonder makelaar? Wat als er nu een makelaar is die geen kosten rekent aan verkoper maar alleen achteraf kosten bij koper in rekening brengt? Zou u dan nog steeds uw pand willen verkopen zonder makelaar? Sons Real Estate is gespecialiseerd in het aan en verkopen van vastgoed. Wij werken als aankoopmakelaar voor kopers. Kopers van panden nemen in de meeste gevallen een aankoopmakelaar mee bij de aankoop van nieuwe panden. Zo bent u als verkoper dus verzekerd dat er geen makelaarskosten bij u in rekening worden gebracht wanneer u uw pand aanbied aan Sons Real Estate. Wij beschikken over het grootste netwerk van particulieren, beleggers, beleggingsfondsen en overige vastgoedpartijen die dagelijks op zoek zijn naar nieuwe panden. Dat is tevens een van de redenen, waarom onze waardebepaling voor bedrijfspanden hoger uitvalt dan bij een reguliere makelaar.

Verhuurd woningpand verkopen zonder makelaar

Wij zijn zowel gespecialiseerd in de verkoop van woningvastgoed als bedrijfsvastgoed. Of u nu een kantoorpand, woning, woningportefeuille of ander pandtype wilt verkopen. Wij weten altijd voor elk type pand de juiste koper te vinden. U kunt zelf de vraagprijs vaststellen of in overleg met ons en wij leveren de kopers aan. Vrijwel al onze kopers bieden zonder financieringsvoorbehoud zodat u verzekerd bent van een snelle zaak bij de verkoop van uw pand. Uw pand wordt middels ‘’stille verkoop’’ aangeboden. Dit zorgt er voor dat het pand niet wijd verspreid wordt op de openbare markt en het pand zo dus schaars blijft. Doordat wij weten wie waar naar zoekt leggen wij uw pand alleen neer bij potentiële kopers waarvan wij weten dat zij serieuze interesse zullen hebben. Zo komen er geen dagjesmensen langs maar serieuze bezoekers.

De aankoop van een pand bestaat uit de volgende stappen

Bedrijfspand verkopen zonder makelaar

Wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen dan is het verstandig, zeker in complexe situaties, om het pand eerst te laten taxeren. Hier zijn kosten aan verbonden, maar dit verdiend zich in veel gevallen dubbel en dwars terug. Wat veel voorkomt wanneer iemand zijn bedrijfspand gaat verkopen zonder dit te laten taxeren is dat de waarde te laag wordt ingeschat. De waarde van een bedrijfspand is namelijk ook grotendeels afhankelijk van voorzieningen in de omgeving. Zo hadden wij laatst een situatie waarbij iemand zijn bedrijfspand en een prijs in gedachte had die €100.000,- onder de marktwaarde lag. Verkoper had er geen rekening mee gehouden dat de nieuwe afrit van de snelweg, nieuwe voorzieningen in de omgeving en alle overige nieuwe wegen die rond zijn pand waren gebouwd zoveel meerwaarde zou opleveren aan de waarde van het pand. Het pand lag namelijk plotseling zeer centraal en dit was voor heel veel bedrijven de ideale locatie geworden. Daarom dient er altijd goed rekening te worden gehouden met omgevingsfactoren.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!