Een bedrijfsgebouw verkopen aan een opkoper?

Een bedrijfsgebouw verkopen? Sons Real Estate is een opkoper en doet direct een goed bod op uw bedrijfsgebouw.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Bedrijfsgebouw verkopen

Overweegt u om een bedrijfsgebouw te verkopen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper waaraan u elk soort bedrijfsgebouw kunt verkopen op een snelle en zorgeloze manier. Zo kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling en brengen we snel een bod uit zonder voorbehoud. Ongeacht het type bedrijfsgebouw dat u wenst te verkopen, komt uw gebouw in aanmerking voor een directe verkoop. We kopen divers bedrijfsvastgoed voor onze eigen portefeuille of we zorgen ervoor dat uw bedrijfsgebouw in andere goede handen terecht komt. Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op voor een taxatie op locatie.

Een vrijblijvend bod op elk soort bedrijfsgebouw

Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw midden in de stad, in een dorp of op een industriegebied. U bent bij Sons Real Estate verzekerd van een vrijblijvend bod. We sturen graag één van onze taxateurs uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling, zodat u verzekerd bent van een grondige taxatie. Zo bekijken onze taxateurs diverse factoren, denk bijvoorbeeld aan de ligging, maar ook het type bedrijfsgebouw, energielabel en andere factoren. Zo is het tevens van belang of het pand op dit moment wordt verhuurd of dat vrij van huur is. Ongeacht het type bedrijfsgebouw dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van een marktconforme prijs en een no-time verkooptraject, zodat u snel uw bedrijfsgebouw  kunt verkopen. 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Zorgeloos uw bedrijfsgebouw verkopen aan Sons Real Estate

Wanneer u zorgeloos uw bedrijfsgebouw wenst te verkopen, dan kunt u bij ons terecht voor een snel en soepel verkooptraject. Ons verkooptraject is geheel kosteloos. Zo is er geen sprake van opstartkosten of reguliere makelaarskosten en is het in overleg mogelijk om de notaris te passeren. Van een kantoorpand, kantoorruimte of een losstaand pand; u bent verzekerd van een zorgeloos verkooptraject, ook als uw ruimte op dit moment in verhuurde staat verkeert. Laat uw gegevens of neem direct contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende waardebepaling. Onze vastgoedspecialisten en adviseurs kunnen u snel tot dienst zijn.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!