Snel bedrijfspand verkopen

Snel een bedrijfspand verkopen? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen voor een goede prijs.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Snel bedrijfspand verkopen

Wilt u snel een bedrijfspand verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u snel en zonder onzekerheden uw bedrijfspand kunt verkopen voor een goede prijs. Een van onze taxateurs kan snel op locatie zijn voor een vrijblijvende waardebepaling. Van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen en logistiek vastgoed, tot aan de verkoop van bedrijfshallen of maatschappelijk vastgoed. Zo kopen we alle panden voor eigen rekening, zodat u verzekerd bent van een snelle verkoop. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een aanbod.

Snel uw bedrijfspand verkopen    

Als u snel een bedrijfspand wilt verkopen, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vlot verkooptraject met uitstekende verkoopvoorwaarden. Zo beschikken wij over een omvangrijke portefeuille aan bedrijfspanden. Wij zorgen dan ook voor een vrijblijvend bod op korte termijn, zodat u direct weet wat u overhoudt aan de verkoop. Niet elk type pand valt onder onze vastgoedportefeuille. We zorgen er dan voor dat uw bedrijfspand via onze partners wordt verkocht. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle verkoop tegen een goede prijs. Bij ons is er geen sprake van enige kosten, zodat u verzekerd bent van een geheel kosteloze verkoop.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

De werkwijze van Sons Real Estate

Wilt u graag snel een bedrijfspand verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet graag een aanbod. U kunt uw bedrijfspand aanbieden, waarna we snel een afspraak maken voor een korte waardebepaling. Hierna ontvangt u direct een vrijblijvend zonder dat er sprake is van een financieringsvoorbehoud. We onderhandelen graag over de verkoopvoorwaarden, waarbij een korte bezichtiging kan plaatsvinden. Is alles besproken en gaat u akkoord? Dan kunnen de papieren in orde worden gemaakt en kan de overdracht plaatsvinden. Of het nu gaat om kantoorgebouwen, horecapanden of beleggingspanden, of om winkelpanden, leegstaande of zwaar verouderde panden. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!